Primer pla de Joaquín Prat

La germana de Joaquín Prat té una cita especial i l'enxampen en acció

El presentador ha confirmat què fa la seva germana fora de la feina

Joaquín Prat sap que Sonsoles Ónega ha estat una periodista molt important a Mediaset. I és que ha estat tota una vida treballant-hi, encara que des de fa uns mesos s'ha canviat de cadena per emprendre una nova etapa professional.

Joaquín Prat és conscient que Sonsoles volia capgirar la seva carrera i que millor que anar-se'n a Atresmedia. Allà, un dels directius de la cadena li va trucar personalment per proposar-li un pla que no era altre que presentar. 'Y ahora Sonsoles' des del passat mes d'octubre.

La veritat és que la comunicadora s'ha envoltat de les millors col·laboradores. I algunes tenen molt a veure amb Joaquín Prat. Hi tenen tant a veure que una ha estat tota una revelació després d'un temps allunyada de la televisió i no és cap altra que Alejandra Prat. Estem parlant de la germana de Joaquín Prat, que és inseparable amb Sonsoles dins i fora del plató.

Joaquín Prat ha vist la seva germana tenir una cita especial

I és que feia temps que no la vèiem al mig, però Sonsoles li va donar l'oportunitat d'exercir com a col·laboradora i encaixa molt bé al programa. 

Muntatge de Joaquín Prat i la seva germana Alejandra
Joaquín Prat veu com la seva germana té èxit amb Sonsoles. | Cuatro

En les últimes hores, Sonsoles ha deixat clar a Joaquín Prat, que tot i que ja no treballen en la mateixa cadena, es continuen tenint estima a la seva família. I especialment a Alejandra, amb qui se li ha vist compartir una vetllada amb altres amigues de la presentadora.

El cas és que ha aprofitat un dia lliure per reunir-s'hi, entre les quals hi havia la germana de Joaquín Prat.

Joaquín Prat confirma que han tingut una cita perquè són inseparables

El cas és que han quedat quatre dones per anar a prendre alguna cosa pel centre de Madrid i han decidit degustar uns vins. Sonsoles n'ha deixat constància publicant una fotografia en què apareixen brindant totes elles, encara que només apareixen les copes.

Storie de Sonsoles Ónega brindant amb Alejandra Prat i les seves amigues
Storie de Sonsoles Ónega brindant amb Alejandra Prat i les seves amigues. | Instagram @sonsolesonega

Cal saber que entre Sonsoles Ónega i Joaquín Prat sempre hi ha hagut molt bon rotllo. Encara que ara treballen en diferents cadenes, en alguna ocasió el presentador de 'Ya es mediodía' s'hi ha dirigit de la manera més afectuosa.

Tot i que alguns poden pensar que Joaquín Prat li enviava indirectes a Sonsoles, d'altres no s'ho prenen així. I és que tots dos s'han enviat diversos missatges que denoten la bona sintonia que hi ha entre ells.

El presentador està encantat amb aquesta relació d'amistat

Joaquín Prat, en ple directe, va recordar la seva excompanya així. «Sonsoles, et faig un petó, no et preocupis que te'ls estic cuidant bé», deia fa un mes el bo de Joaquín.

A més, Sonsoles Ónega, durant una visita a 'El Hormiguero', també li va enviar aquest missatge desitjant-li el millor al programa que presentava ella anteriorment a Telecinco.

«Vaig sentir que no estava traint amb cap nou projecte. 'Ya es mediodía' seguia i li desitjo la sort més gran a Joaquín Prat i al meravellós equip que hi ha al darrere». Així es va expressar al seu dia quan va saber que aquest era l'encarregat de substituir la presentadora.

Amb tota seguretat, el presentador de Telecincoestà encantat que la seva germana hagi una bona amistat amb la seva excompanya.

I és que sempre han estat dos germans que s'han mostrat molt units durant tota la vida. La veritat és que a Joaquín li agrada que la seva germana gaudeixi dels plaers de la vida i si és amb una dona de la talla de Sonsoles, millor.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp