L’emotiu homenatge que Núria Gago ha dedicat al seu difunt avi

José Rico va morir dilluns dia 1 de juliol a l’edat de 101 anys a Montcada i Reixac
Gago està passant per un mal moment a causa de la mort del seu avi | CatalunyaDiari.cat

 

L’actriu catalana Núria Gago està passant per un dolorós moment a causa de la mort del seu avi matern, José Rico, qui va morir dilluns dia 1 de juliol a l’edat de 101 anys a Montcada i Reixac, a Barcelona, la ciutat natal de l’actriu.

 

Gago ha homenatjat al seu avi a través del seu compte d’Instagram recordant-lo com «el gran cap indi». «Amb ell se n’han anat moltes coses que no caben en les paraules» lamenta l’actriu, i afegeix «si a partir d’ara plouen tomàquets o maduixes silvestres que ningú s’espanti, serà cosa seva», descrivint al seu avi com un home de camp «no crec que trigui molt a trobar una bona parcel·la allà dalt per fer el seu hort».

 

 

En la foto es poden veure les mans de l'actriu i el seu avi entrellaçades acompanyades d'un bonic text. «T'estimaré sempre, home de camp valent. El teu amor es queda amb mi», i afegia «que el meu amor t'acompanyi on vagis» . L'homenatge ha emocionat als seus seguidors i a la xarxa en general, també companys seus de professió com Silvia Abascal, Macarena García i Jordi Martínez han volgut donar-li el condol i tots els ànims possibles a l'actriu.

 

També et pot interessar...

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!