ÚLTIMA HORA:

Un camió avariat complica el trànsit a la B-23 barcelonina

La filla de Luis Figo està sortint amb un membre de la Família Reial

Si la parella s'acaba casant, Luis Figo entraria a formar part de la Família Reial Espanyola
La parella fa un any que surt | INSTAGRAM

 

L’exfutbolista Luis Figo podria esdevenir membre de la família reial en un futur pròxim. La raó és que la filla gran del matrimoni de Luis Figo amb Helen Svedin està sortint amb un membre de la família reial espanyola, Luis Osorio Suelves, de 21 anys, i si la cosa acabés en matrimoni, l’exfutbolista i la model entrarien a formar part automàticament de la família dels borbons.

 

Luis Osorio Suelves està emparentat amb el rei emèrit Joan Carles I, ja que és el nét de Victòria Eugenia de Figueroa i Borbó, una cosina de Joan Carles I. La parella fa un any que surten junts, i es van conèixer al col·legi britànic privat Runnymede College de la Moraleja, per on han passat molts fills de personalitats com per exemple, els néts de la duquessa d’Alba.

 

Una relació estable

La parella s’ha mostrat molt compenetrada a les xarxes socials en diverses ocasions, com en aquesta imatge, en la qual ambdós apareixen abraçats a la platja amb una actitud molt afectuosa.

  

 

La relació sembla del tot estable i que va per bon camí, ja que segons informen alguns mitjans portuguesos, Luis Osorio va convidar a la seva xicota Daniela a la boda del seu cosí, senyal inequívoca que la seva relació és seriosa i promet.

 

També et pot interessar...