Primer pla d'Antonio David Flores

Encara queda el pitjor per veure la llum d'Antonio David Flores: «Es volia aprofitar de mi»

Sálvame ha descobert una altra possible amant de l'ex de Rociíto

Antonio David Flores segueix al punt de mira, i si bé pensàvem que el seu autobús d'amants s'havia completat amb Marta Riesco, estàvem molt equivocats. 'Sálvame' segueix disposat a enfonsar completament l'ex d'Olga Moreno, de qui cada dia salta informació nova sobre el seu costat més fosc.

En aquesta ocasió, un testimoni ha donat el nom d'una altra de les suposades dones que haurien caigut a les urpes de Flores. Ni més ni menys que Marlene Mourreau. De fet, aquesta suposada relliscada també hauria tingut lloc durant el seu matrimoni amb Olga. Un altre nom més a la llista d'infidelitats a què Olga Moreno ha hagut de fer front.

Muntatge d'imatges d'Antonio David amb uns vídeos en què se'l veu amb Marta Riesco
Marta Riesco seria la nova amant de Flores, segons 'Sálvame' | La Noticia Digital

«Entre flirteig i flirteig els treballadors els van enxampar menjant-se la boca», assegurava un testimoni que va presenciar l'escena en una discoteca el 2004. A més, semblava que no els importava gaire que Olga els enxampés, ja que segons relatava, «van veure Olga pujar les escales, els van avisar i no va passar res». La relació, però, tots dos amb parella, la van negar. Tanmateix, passat el temps, sembla que Mourreau ja no sent la necessitat d'amagar-ho.

Mourreau era franca i conscient que seria un més dels intents d'Antonio David. «M'haurà lligat com ha lligat totes. Ho va intentar quan estava amb Rociito, però jo estava amb el meu marit», explicava ella al programa vespertí. A més, va negar qualsevol mena de relació amb Flores, i va admetre que és un home molt sortit, molt divertit, molt graciós... Sempre li han agradat les dones sexis i amb molt de pit».

Marlene Mourreau i el seu esforç amorós amb Antonio David

«Jo estava a la muntanya, anàvem a esquiar, estàvem convidats a l'hotel, hi havia una avaria a la cambra de bany, a la dutxa de la meva habitació, i ell va venir a veure-la i es va voler aprofitar de mi», revelava Mourreau de manera impactant. Ella el va posar a lloc immediatament, encara que Antonio David la va intentar besar i tocar. Davant de tot plegat, la 'vedette' li va relatar els fets a Rocío i li va dir que Flores no podia ser el seu marit, però Carrasco no la va creure d'entrada.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco, Olga Moreno i Antonio David Flores
Les nombroses infidelitats d'Antonio David li han costat els dos matrimonis | La Noticia Digital

Però finalment, Rociíto li va acabar donant la raó a Mourreau i la va trucar el seüent estiu. Més tard,  la mateixa Carrasco descobriria les infidelitats del pare dels seus fills. El seu relat sobre aquell estiu a Chipiona en què estava embarassada del seu segon fill i va enxampar Antonio David fent-se un petó amb una cambrera, és realment trencador.

A la docusèrie, Carrasco explicava que va enxampar Antonio David «menjant-se la boca amb una noia darrere la barra». «Ell em va veure, vaig sortir corrent del bar i plorant, i em va agafar un atac, em va començar a fer molt de mal la panxa i a tenir com punxades, com a contraccions», explicava. Antonio David, en lloc d'ajudar-la, li va recriminar que estava «boja», que «no estàs bé del cap i l'embaràs t'està afectant».

Foto de la família Flores Moreno
La família Flores | cedida

I això no és el pitjor, ja que Antonio David va ser capaç de deixar-la tirada. «Em va dir jo no et porto, te'n vas caminant, em quedo amb aquesta. I me'n vaig anar caminant a les sis del matí, plorant pel carrer». Pel que sembla, tot l'entorn estava al corrent d'aquesta infidelitat i ella va ser l'última a assabentar-se'n. «Rociito ets una cérvola embarassada», assegurava que li deien pel carrer. Morreau només seria una més a la llarga llista d'amants de qui va ser gendre de 'la més gran'.