El cantant Miguel Bosé a Madrid el 23 d'octubre de 2019

L'enigmàtic retorn de Miguel Bosé a Instagram el dia que compleix 65 anys

El cantant ha sorprès tornant a les xarxes socials i llançant un missatge inesperat

En els últims mesos, Miguel Bosé ha estat protagonista indiscutible de l'actualitat. D'una banda, per la batalla legal amb el seu ex (Nacho Palau) en relació amb els seus quatre fills. D'altra banda, pels seus polèmics comentaris sobre el coronavirus i l'ús de les mascaretes o les vacunes.

Avui, però, ho és per un altre motiu. En concret, perquè, després de tancar fa mesos els seus comptes a les xarxes socials, ha tornat a aparèixer a Instagram. Ho ha fet coincidint amb la celebració del seu 65è aniversari, i per això ha llançat un missatge molt enigmàtic.

El retorn de Bosé a les xarxes

Després dels atacs que va rebre per les seves opinions sobre la pandèmia i el seu 'enfrontament' mediàtic i judicial amb el seu ex, els comptes a les xarxes de Bosé van desaparèixer. No obstant això, en aquestes últimes hores, el cantant ha decidit tornar-hi. Així, ha activat novament el perfil que tenia a Instagram, cosa que ha sorprès a tothom. I ho ha fet per llançar un missatge molt especial amb motiu del seu aniversari.

L'enigmàtic missatge de Miguel Bosé

Un total de cinc imatges són les que l'artista ha compartit a Instagram. En elles apareix posant per a la càmera amb diferents gestos i vestuari. Les imatges, les ha acompanyat de diferents frases que, en unir-se, deixen el següent missatge, que ha agafat per sorpresa als seus fans.

En concret, diu així: «Crec que no hi ha millor dia per celebrar la tornada, celebrar la vida, celebrar l'univers i donar les gràcies per tot el que durant aquesta absència ens ha anat omplint el cor, però, sobretot, celebrar la veritat». A això ha afegit: «Avui faig 65 anys que passejo orgullosament i que en breu seran actius. Des d'aquí us aniré explicant».

En aquest punt, ha tingut unes paraules d'afecte per a tots els seus fans: «Us estimo amb la mateixa força, pau i llum de sempre. Potser, una mica més lúcides, més amables i més beneïdes del que estàveu acostumats, però la meva determinació i els meus propòsits en la vida han estat enfortits i il·luminats». Un missatge que ha conclòs així: «Jo sóc així i ara ho sé bé. Abraçades de cor».

Què vol dir Miguel Bosé?

Els seguidors incondicionals del cantant segur que s'han quedat perplexos davant la tornada a les xarxes de l'intèrpret. I més encara amb les paraules amb què ha acompanyat a les seves publicacions, que donen lloc a moltes interpretacions. I és que, d'una banda, semblen indicar que després d'una mala ratxa, ara es troba travessant una etapa pletòrica, més assossegada i en pau. No obstant això, d'altra banda, dóna la sensació que té potser un nou projecte professional entre mans. Potser es tracta d'un nou disc que pugui veure la llum molt aviat.

Miguel Bosé torna a ser motiu d'actualitat

Amb aquest missatge, sense cap dubte, Bosé torna a ser protagonista mediàtic. No obstant això, en els propers dies i setmanes ho seguirà sent per altres dues raons. Primer, perquè el proper 11 d'abril, 'La Sexta' emetrà l'entrevista que li ha fet Jordi Évole pel programa 'Lo de Évole'. Entrevista, aquesta, que desperta interès perquè hi ha curiositat en saber si se li preguntarà sobre la seva vida personal i de les seves polèmiques declaracions sobre la covid.

Segon, perquè el 8 d'abril començarà a Telecinco la nova edició de 'Supervivientes', en què participarà una neboda seva desconeguda pel gran públic. Ens estem referint a Palito Dominguín, filla de Lucía, que és model i artista. Una jove que potser s'animarà a realitzar alguna que altra confessió sobre la seva família i, en concret, sobre el seu oncle.