Enrique Ponce i Ana Soria reben un nou cop de qui menys esperaven

La parella comença a tenir alguns retractors poc després d'anunciar la seva relació

Enrique Ponce i la seva nova parella, Ana Soria
Enrique Ponce i Ana Soria reben un nou cop de qui menys s'ho esperaven | Instagram

Enrique Ponce i Ana Soria formen una de les parelles de l'estiu. El divorci del torer de qui va ser la seva dona durant 24 anys va agafar el món de la premsa del cor per sorpresa i ha alimentat hores de tertúlies, debats i exclusives durant els últims mesos.

Aquesta nova relació amb una jove 30 anys més jove que ell ha propiciat que els mitjans del cor explotin cada nova informació que apareix sobre la parella. Mentrestant, la seva ex, Paloma Cuevas, es manté al marge de polèmiques malgrat que també és un dels personatges més buscats.

L'última de les informacions que s'han conegut sobre la parella comença a posar obstacles a la seva relació, que en aquest cas arriben per part d'Ana Soria. Segons ha explicat Carmen Pardo a 'Espejo Público', el cercle més íntim dels amics de la jove no veuen amb bons ulls la seva relació amb el torer. 

Un altercat mentre sopaven va generar mala maror en el grup d'amics

Després de la correguda celebrada a El Puerto de Santa María, on Ponce va sofrir una inesperada agafada que va encongir el cor de la seva noia, tots dos van marxar a sopar amb els amics a un restaurant on un altercat va mostrar que als amics de la jove no els agrada Enrique Ponce.

La periodista va explicar que «la parella va anar a sopar al restaurant 'La Cullera'», situat a la citada localitat, «amb tota la 'chupipandi' d'Ana. Va haver-hi un moment de molta tensió en el sopar, ja que una parella amiga de Sòria va protagonitzar una baralla dins el local. Ponce va haver d'intervenir perquè tot es relaxés».

Captura de la storie compartida en Instagram donde se ve a Enrique Ponce y Ana Soria junto a sus amigos.
Les amigues d'Ana Soria critiquen Enrique Ponce | Instagram

El fet que Ponce intervingués no va agradar gaire, i els amics d'Ana van aprofitar un moment d'absència de la parella per criticar la relació: «Les amigues d'Ana Soria, quan sortien a fumar, posaven verda a la parella, dient que estaven molt afectuosos, molt embafadors... Hi havia premsa a la porta d'aquest restaurant» relatava Carmen Pardo en el programa d'Antena 3

La professió del torer sembla ser el que més molesta als amics d'Ana Soria: «Han arribat a dir que Ponce és una mica avorrit, pels temes taurins i que els joves no arriben a enganxar amb el tema» assenyalava Pardo. Pel que sembla, Enrique Ponce només sabria parlar d'una cosa, i els amics de la jove no hi fraternitzen gaire. 

Mentrestant, Enrique Ponce i Ana Soria es mantenen aliens a aquests rumors i continuen vivint el seu amor. Gaudint del màxim de temps junts, encara que això provoqui que Ponce hagi de córrer per arribar als seus compromisos professionals, un fet que tampoc agrada al seu entorn.


Comentaris

envia el comentari