Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce assenyala l'home que ara dorm al seu llit

Enrique Ponce no pot amagar el seu enuig

Enrique Ponce està passant per un dels pitjors moments dels darrers mesos. I és que, encara que la seva relació amb Ana Soria està millor que mai, el torero no ha pogut evitar enfadar-se al saber que un altre home ara dorm al seu llit.

Fa uns dies va sortir a la llum una de les grans bombes de l'estiu. Després de més de dues dècades sent amics, Paloma Cuevas i el cantant Luis Miguel van ser enxampats junts en un restaurant de Madrid.

Des de llavors, els rumors sobre una possible relació sentimental entre l'exdona d'Enrique Ponce i l'artista no han parat de créixer. Ara, el torero no ha pogut amagar la ràbia en confirmar que la informació que s'ha publicat als mitjans de comunicació és certa.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce no pot deixar estar Paloma Cuevas | GTRES

Enrique Ponce està molt molest

Tot i que Enrique Ponce està molt feliç amb la seva relació sentimental, no pot evitar enfadar-se per tot el que ha passat entre la seva exdona i el cantant les últimes setmanes.

Segons una font propera a Ponce, «no està enutjat, el següent». «Encara que ell va sortir a dir que no té relació amb Luis Miguel des de fa dos anys, quan es va divorciar de Paloma, la veritat és que la situació no el té gens content».

«Encara que Enrique va ser qui va fallar a Paloma i li va ser infidel amb Ana Soria, el seu ego no ho deixa, el seu masclisme tampoc i li sembla una baixesa el que està fent Luis Miguel. Se sent ofès», ha confirmat aquest confident.

Primer pla d'Enrique Ponce amb el rostre seriós
Enrique Ponce creu que Luis Miguel l'ha traït: «se sent ofès» | GTRES

A més, ha revelat què és el que veritablement pensa Enrique Ponce de la nova parella de la socialité. «Pensa que caminar amb les dones o les exdones dels amics no es fa, que no és correcte. A Enrique li sembla una falta de codi d'honor i de classe».

«Enrique sospita que, des de fa temps, entre el seu ex i Micky ja hi havia alguna atracció. La dissenyadora i el cantant es coneixen des de petits, gràcies al medi taurí. De fet, Luis Miguel era fan del pare de Paloma, Victoriano Valencia, igual que ho va ser el seu pare, Luisito Rey».

«Però, per a Enrique, la sola possibilitat d'una infidelitat entre ells, encara que sigui de pensament, li fereix l'ego». A part hi ha una altra cosa que es comenta entre el cercle social d'aquestes celebritats que causa enrenou. I és que, segons ha explicat aquesta persona propera a Enrique Ponce, «els sembla molt estrany que, de sobte, estigui freqüentant Paloma en pla romàntic. Encara que ella és guapíssima i amb molta classe, no compleix amb el prototip de les dones amb qui ha sortit».

«Paloma, a part, té dues filles. Imagina't, si Luis Miguel no ha vist pels seus fills, creus que ho podria fer pels d'algú altre? Per això és una relació que no s'entén, però temen que sigui per interès material del cantant».

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
L'entorn de Paloma Cuevas creu que Luis Miguel estaria amb ella per interès | Xarxes Socials

En aquest moment, aquest confident ha volgut recordar tots els problemes econòmics que actualment té el nou enemic d'Enrique Ponce.  «Encara que Luis Miguel va rebre 100 milions de pesos per la seva «biosèrie», no s'ha aconseguit recuperar econòmicament. No ha tret nous temes, ni ha fet concerts i ha estat ple de demandes laborals. No se sap bé com pot mantenir aquest nivell de vida».

I, precisament, per aquest motiu, les persones properes al torero pensen que ell «estaria considerant demanar suport a Paloma».

Per acabar, aquesta persona anònima ha assegurat que la família de Paloma Cuevas no estaria gaire contenta amb la seva nova parella. «Estan consternats. Ells no veien Luis Miguel com un possible gendre, més aviat hi havia admiració mútua».

«Se sap que Micky era fan de Victoriano quan era torero, igual que Enrique Ponce en el seu moment. A Michelle Salas, la filla gran de Luis Miguel, la veuen com una neta. A més, ells són supercatòlics, molt conservadors, no els agrada gens aquest escàndol mediàtic».