Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Enrique Ponce somrient en vestit gris i corbata blava i Ana Soria somrient

Enrique Ponce confessa el veritable motiu pel qual segueix sent parella d'Ana Soria

Enrique Ponce s'ha sincerat sobre la seva relació amb Ana Soria, de qui continua molt enamorat

Enrique Ponce per fi s'ha animat a parlar sobre Luis Miguel després de passar uns quants anys sortint amb Paloma Cuevas. Alguna cosa, que segurament deu haver sorprès fins i tot Ana Soria.

Encara més, Ponce ha deixat molt clar per què segueix al costat de la jove malgrat les crítiques que han rebut. La diferència d'edat entre tots dos, i els rumors respecte a una possible ruptura, els persegueixen des de fa temps.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Enrique Ponce, molt feliç i enamorat d'Ana Soria | GTRES

No obstant això, ells continuen demostrant que el seu amor està per sobre de tot . "Estar al seu costat m'omple la vida", ha dit el torero sobre la seva xicota.

"És una dona extraordinària, m'està recolzant moltíssim en aquesta decisió de tornar per acomiadar-me", confessava respecte al gran suport que ha rebut.

Ana Soria s'ha convertit en la mà dreta d'Enrique Ponce durant la tornada a les arenes, cosa que ell aprecia molt. Sobretot, perquè la mateixa jove ha explicat que s'ho passa realment malament en veure'l torejar i jugar-se la vida.

Primer pla d'Enrique Ponce amb la cara molt seriosa mirant a càmera
Enrique Ponce se sincera com mai sobre la seva relació | GTRES

"Passa més mala estona esperant a veure què passa que anant. És normal, es passa malament, i per això per mi és molt important el seu suport, sentir-la amb mi. És la meva musa també", confessa Ponce.

Tot i que ho tenen tot en contra, ells han volgut mantenir-se apartats del focus mediàtic per evitar fer-li fora "més llenya al foc".

Enrique Ponce declara el seu amor per Ana Soria i es pronuncia sobre Luis Miguel

"Hem hagut d'aguantar moltíssimes mentides, moltíssimes difamacions en alguns moments", s'ha lamentat el torero. "T'ho has de prendre com pots. No és agradable, sobretot quan ho estàs evitant i no vens res", assegura.

"Quan no vols entrar en aquest joc malèfic que moltes vegades et fa sentir malament", sentenciava contundent.

D'altra banda, Enrique Ponce ha sorprès també en parlar per primera vegada sobre Luis Miguel.

Des que Cuevas s'animés a refer la seva vida al costat del Sol de Mèxic, Ponce havia evitat pronunciar-s'hi. I és que no s'ha volgut ficar en la vida personal del seu ex, tenint en compte que Luis Miguel també era el seu amic.

Primer pla de Luis Miguel seriós en un dels seus concerts a Madrid
Enrique Ponce per fi parla sobre Luis Miguel | GTRES

Almenys, fins ara, quan el torero s'ha enfrontat a la temuda pregunta durant una entrevista concedida a Carlos Herrera a COPE.

Era el mateix presentador qui gosava treure el tema. "Una maldat que m'envia un amic... Digues-li que quan torejarà a Mèxic, convidi Luis Miguel a la plaça", comentava Herrera.

Això provocava les rialles a l'estudi de ràdio. "¿Això és una maldat o què? Jo estic per sobre de tot això, Carlos", replicava Enrique Ponce alhora sense voler entrar en més detalls.