Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dues persones posant davant un fons fosc, Joaquín Prat amb jaqueta beix i camisa blava i Marta Peñate amb samarreta negra somrient.

Joaquín Prat: la seva opinió més sincera sobre el que està passant amb Marta Peñate

Joaquín Prat elogia el paper de Marta Peñate a 'Supervivientes All Stars' amb els seus companys i amb l'espectador

Joaquín Prat, un dels presentadors més destacats de la televisió espanyola, no és conegut per mossegar-se la llengua. Al programa Vamos a ver, on és presentador, habitualment comenta l'actualitat de Supervivientes All Stars. En aquesta ocasió, la seva atenció s'ha centrat en una de les concursants més carismàtiques del reality: MartaPeñate.

La trajectòria de Marta Peñate a Supervivientes ha estat una muntanya russa d'emocions. Des de la seva arribada a l'illa, Marta ha enfrontat desafiaments físics i emocionals i ha demostrat una gran resistència i adaptabilitat. La seva capacitat per superar els obstacles i mantenir una actitud positiva ha estat motiu d'admiració tant dins com fora del programa.

Alejandro Nieto i Marta Peñate amb armilles salvavides i auriculars amb micròfon dins d'un helicòpter.
L'actitud riallera de Marta Peñate causa sensació al plató de 'Vamos a ver' | Mediaset

En diverses ocasions, Marta ha compartit les seves reflexions sobre l'experiència a l'illa, mostrant una maduresa i perspectiva que n'han sorprès molts. La seva evolució com a concursant ha estat evident. A més, la seva capacitat per aprendre i créixer en situacions extremes és una de les raons per les quals ha guanyat tants seguidors.

La sorprenent declaració de Joaquín Prat sobre Marta Peñate

Marta Peñate ha sabut guanyar-se tant els seus companys a l'illa com els espectadors amb la seva actitud dinàmica i entretinguda.

La seva capacitat per mantenir la moral alta en situacions difícils i el talent per entretenir durant els moments de lleure l'han convertit en una de les favorites del públic.

Captura de Joaquín Prat mirant a càmera a Vamos a ver
Joaquín Prat elogia l'actitud de Marta Peñate | Mediaset

Durant una recent emissió de Vamos a ver, Joaquín Prat i els seus col·laboradors van analitzar les incidències de Supervivientes. Es van projectar imatges de Marta Peñate que mostraven la faceta més divertida.

En aquests vídeos, la Marta es veia fent riure els seus companys i creant un ambient positiu a l'illa. Aquestes imatges van desfermar una onada d'elogis al plató.

El primer a lloar-la va ser el mateix Joaquín Prat. Amb la seva habitual franquesa, Prat no va dubtar a expressar la seva admiració per la concursant. "Marta Peñate hauria d'estar cobrant el doble", va afirmar sense titubejar.

Joaquín Prat al programa 'Anem a veure' mirant a càmera amb el rostre somrient
Joaquín Prat posa en valor l'actitud de Marta Peñate a l'illa | Mediaset

Aquestes paraules van ressonar fortament al plató, sorprenent alguns dels presents per la seva contundència. Joaquín Prat va destacar la importància de l'actitud de Marta en un programa tan exigent com Supervivientes.

En un entorn on la convivència es pot tornar tensa i els ànims fluctuen constantment, comptar amb algú que aporti energia positiva i entreteniment és fonamental.

Els col·laboradors del programa no van trigar a secundar les paraules del presentador. Diversos van coincidir que Marta Peñate ha demostrat ser una peça clau en la dinàmica del grup.

Bosco Martínez-Bordiú, Marta Peñate i Olga Moreno asseguts a la platja conversant, amb un fons de vegetació i una estructura de fulles seques. Captura de 'Supervivientes' el 24 de juny de 2024
Marta Peñate es guanya la simpatia dels seus companys a Hondures | Mediaset

La seva habilitat per aixecar els ànims i generar moments de diversió ha estat destacada com un valor afegit per a l'equip de Supervivientes.

A més d'entretenir els companys, Marta també ha sabut connectar amb els espectadors. La seva naturalitat i espontaneïtat davant de les càmeres han estat elements clau per mantenir l'audiència enganxada al programa.

En un reality xou on cada detall explica, Marta ha sabut aprofitar el seu temps en pantalla per mostrar la seva autèntica personalitat.