Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce confirma la ruptura i deixa clar que no hi ha boda

Ponce s'emporta una sorpresa a l'últim moment

Enrique Ponce ja dona per trencada la relació i per tant no hi haurà casament. Tots els mitjans ja donaven per fet que aquesta història d'amor anava molt de debò, però s'acaba de comprovar que no era així. I és que, hi havia moltes diferències entre ells que han estat insalvables.

Durant els darrers mesos s'ha especulat molt amb la relació entre Paloma Cuevas i Luis Miguel. Encara que intentaven vendre-ho com una simple amistat, tot feia indicar que entre ells hi havia alguna cosa més. La situació va arribar a resultar una mica confusa fins i tot per a les persones del seu voltant.

Ponce mai va saber gairebé què havia passat entre la seva ex i el mexicà. Així, va especular-se que ja portaven un temps coneixent-se i que fins i tot podrien arribar a passar per l'altar. Tanmateix, cap dels protagonistes ho va confirmar, però tampoc ho va desmentir.

Passat el temps, el cantant ha tornat a Miami, on se l'ha vist molt ben acompanyat per una altra dona que no seria Paloma. A més a més, apareixia en actitud molt afectuosa amb la seva anterior parella, Mollie Gould.

El periodista argentí Javier Cerani s'ha encarregat de revelar els plans de l'artista. Segons la seva opinió, «el que comença malament, malament acaba».

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce ha seguit amb atenció la història de la seva ex amb el cantant | GTRES

Hauria abandonat Madrid per tornar a casa seva als Estats Units per «iniciar una relació amb Mollie Gould. O millor dit, per reprendre la seva relació amb ella». Ja havien estat junts el 2021 i tot fa pensar que s'estarien donant una segona oportunitat.

Segons sembla, la història entre la dissenyadora i el cantant només hauria estat un amor d'estiu. «Volia passar l'estiu a Espanya, se'n va anar quatre mesos i ara que ja va passar, va tornar a Miami per no tornar-hi», assenyala.

Enrique Ponce era molt amic de Luis Miguel i era habitual que s'allotgessin a casa cada vegada que viatjaven a Amèrica. Fins i tot el torero tenia pensat gravar uns temes amb ell, en un intent per provar fortuna en la indústria musical. Però una vegada que va trencar amb la seva dona, aquell desig va acabar esfumant-se.

Quan Enrique Ponce comença el seu idil·li amb Ana Soria sembla que al mexicà se li obrin les portes del cor de Paloma. Ell també venia de posar el punt final a una relació i tots dos es trobaven solters. A més a més, ja es coneixien des de feia temps.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Paloma Cuevas i Luis Miguel van estar junts aquest estiu per a sorpresa de Ponce| Xarxes Socials

Eren amics des de feia deu anys, però els rumors sobre un possible acostament van començar a agafar força a partir de la primavera passada. Els mitjans assenyalaven que eren habituals les trobades entre elles, sobretot amb els continus viatges que feia la dissenyadora per motius de treball. Després de diverses cites, el cantant es va traslladar una època a Madrid, on van intentar consolidar la seva història.

Enrique Ponce va ser el primer sorprès

Davant d'això, Enrique Ponce es va sentir una mica decebut amb el seu amic. Mai va pensar que es pogués acostar a la que havia estat la seva dona. Tanmateix, el pitjor de tot és que es va arribar a especular amb la possibilitat que contraguessin matrimoni.

El cercle més proper de la dissenyadora s'ho prenia de broma. Per exemple, el seu pare assegurava que es tractava d'«un gran noi, una gran persona, un cavaller. És un grandiós artista, vet aquí la prova de milers de cançons», explicava.

Va afegir que «no em disgustaria que es casessin, però qui ho ha de decidir és ella». D'alguna manera, obria les portes a un possible casament. Però segons sembla en els últims dies, aquest enllaç no es durà a terme.

Enrique Ponce respira més tranquil després de conèixer que l'artista hauria intentat reprendre el seu idil·li amb Mollie Gould. Ell, mentrestant, segueix encantat de la vida al costat de la seva noia, Ana Soria.