Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce descobreix què feia ella mentre ell estava treballant fora

Ponce es va quedar sorprès amb el que va passar

Enrique Ponce va assabentar-se  fa uns dies a través de la premsa, que la seva exdona podria estar iniciant una relació sentimental amb Luis Miguel. Estava una mica sorprès per la notícia, i al principi no s'ho va creue. En efecte, entre ells tres sempre va existir una gran amistat.

Quan el matrimoni es va acabar trencant, asseguren que el mexicà es va posar del bàndol de Paloma Cuevas. Deixava de banda el torero, que considerava el seu amic íntim, pràcticament un germà. De fet, volien gravar algun tema junts a causa de l'especial interès del de Chiva per fer-se un lloc en la indústria musical.

Però el somni de Ponce es va anar esfumant amb el pas del temps. Es desconeix el tipus de relació que mantenen actualment el torero  i el cantant, però no hi hauria motius perquè es distanciessin o, si més no, per culpa de la dissenyadora.

Paloma mai no ha retret res al torero i de la seva boca mai no ha sortit una mala paraula cap a ell. Ni, fins i tot, quan es va enamorar bojament d'Ana Soria i la va apartar de la seva vida.

Per tant, en cap moment Luis Miguel es va veure en l'obligació de decantar-se per un o per l'altra. Tampoc hi havia motius perquè el mestre s'enfadés. La seva ex és una persona lliure i té el mateix dret que ell a refer la seva vida.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce i la seva ex van viure una siuació una mica incòmoda a Mèxic | GTRES

El que no aconsegueix treure's del cap el valencià és el gest que va tenir al seu dia el mexicà amb Paloma. Tot i que eren una família unida i feliç, li va confessar la seva admiració pel que havia fet, cosa que només estava a l'abast d'uns quants adinerats.

Va passar durant una estada d'Enrique Ponce i la seva dona a Mèxic. Ell es trobava allà per motius professionals, però era habitual que l'acompanyés la mare de les filles. A més, com era habitual en aquella època, Luis Miguel exercia d'amfitrió.

Durant una conversa que van mantenir tots tres, el cantant va oferir una sèrie de detalls sobre el seu darrer treball discogràfic. Paloma va admetre que no havia tingut l'oportunitat d'escoltar-lo i lamentava molt no conèixer els temes més recents.

Aquest disc ja havia sortit a la venda als Estats Units, però no hi havia manera d'aconseguir-ho en altres llocs. En vista d'això, el mexicà no s'ho va pensar dues vegades i va ordenar a un dels seus assessors que anés a Miami per comprar el nou àlbum. Tot perquè Paloma pogués escoltar-lo. L'empleat es va dirigir amb avió privat a Miami i en qüestió d'hores ja tornava al país asteca. Va ser un gest que es podria interpretar de moltes maneres.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Paloma Cuevas amb Luis Miguel i unes amigues | Xarxes Socials

 

Enrique Ponce, sorprès amb la decisió

Enrique Ponce es va veure sorprès amb la decisió que va adoptar el seu amic íntim. Per a alguns, potser va ser un comportament una mica prepotent per part de l'artista. Fins i tot, es podria considerar excessiu.

Per a altres, seria una maniobra per impressionar la dona que admirava. També és possible que tractés de treure els seus dots de seductor sense reparar en la presència del seu aleshores marit. En qualsevol cas, al marge del que busqués amb tot això, va aconseguir fer-li arribar el disc.

Això sí, el torero mai no es podria permetre aquest tipus de malbarataments. En unes hores, el cantant s'havia gastat milers de dòlars en un viatge irrellevant a Miami. Enrique Ponce es va quedar sense paraules, però també Paloma Cuevas. Ara s'especula que podria haver mantingut una relació sentimental amb el mexicà. Possiblement amb el temps se sabrà tot.