Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any

Roberto Leal revela que s'ha allunyat d'ella perquè ja no li aporta res

Roberto Leal ho té molt clar

Roberto Leal ja no pot més, i per aquest motiu, acaba de confessar que el millor és allunyar-se'n d'una vegada per totes. Als 43 anys, aquest periodista sevillà ja sap què és tocar l'èxit amb les mans.

I és que, en més de 20 anys dedicat al món de la comunicació, ha tingut l'oportunitat de formar part dels equips més importants dins de la petita pantalla.

Primer pla de Roberto Leal.
Roberto Leal té les coses molt clares | TVE

Aquest divendres, 5 d'agost, el diari El Mundo ha publicat l'entrevista més reveladora del sevillà. Leal s'ha obert com mai amb els lectors d'aquest conegut diari i ha parlat, entre altres coses, de la seva carrera professional.

Tot i que la seva passió és la publicitat i el disseny gràfic, va caure en «el periodisme de casualitat». Ara, ha esdevingut un dels conductors de programes més estimats de la televisió del nostre país.

Durant tots aquests anys, Roberto Leal ha tingut l'oportunitat de treballar per a diversos formats com a España Diario, Operación Triunfo o Pasapalabra. I encara que l'èxit ho té més que assegurat, el presentador té por que en qualsevol moment es pugui acabar.

«La televisió és una muntanya russa. M'espanta que de sobte s'apaguin els focus. M'han dit que quan ets presentador ja mai et tornen a veure com un redactor o reporter, que és el que he estat sempre. Em fa por això, vull intentar viure i mantenir-me del que és meu», confessava.

Ara, Roberto Leal acaba d'anunciar que ha pres la decisió d'allunyar-se completament d'un dels temes que li produeixen més maldecap.

Roberto Leal 'passa paraula'

Roberto Leal té molt clar què és el que vol a la seva vida, per això, no ha tingut gens de problema a confessar que no vol tenir res a veure amb la política.

Durant aquesta xerrada, el presentador de Pasapalabra ha parlat alt i clar sobre aquest tema. I és que, quan li han preguntat que si passa del tema, el periodista ha estat molt clar.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal 'passa paraula' amb la política | Antena 3

«Jo sí, totalment. Passo paraula. Puc tenir les meves opinions i no em presumeixo de l'equidistància, però no m'agraden els fangs», ha assegurat Leal.

«Tinc la meva opinió i la gent sap de quin signe polític puc ser perquè es pot notar, però no m'agrada ficar-me en aquesta mena de jardins perquè no m'aporten res. Crec que ja hi ha molts 'tuiters' perquè s'enganxin entre ells», opinava el presentador.

Roberto Leal comenta la seva paternitat

No hi ha cap dubte que per a Roberto Leal el més important és la família, ja que durant la seva entrevista per a El Mundo, no ha tingut cap problema en parlar què signifiquen els seus fills per a ell.

«Quan va néixer Lola, ens ha canviat la vida radicalment. Jo faig moltes hores a la feina, però al meu cap hi ha el fet d'acabar abans per anar a passar temps amb ella», ha confessat el comunicador.

Roberto Leal i Sara Rubio
Roberto Leal està molt unit a la família | Cedida

Encara que, sens dubte, el que més li costa és separar-se'n. I és que, per la seva professió, Roberto ha d'estar fora de casa més temps del que li agradaria. «Fa poc, vaig haver d'anar a un esdeveniment a Màlaga i per a mi va ser un drama. Em sentia un mariner que creuaria el Pacífic amb la meva nena plorant agafada a la cama», explicava.

«Em pregunto si els meus nens són feliços, si la meva nena ho és, què deu pensar del treball del seu pare... Ella encara no entén per què em paren pel carrer i em demanen fotos. Em pregunto també si, en algun moment, es plantejaran seguir els nostres passos», concloïa.