Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce, intranquil en saber que ella està obsessionada amb saber qui ha sigut

Enrique Ponce no sap què pensar

Enrique Ponce s'ha quedat totalment impactat amb la nova polèmica en què s'ha vist embolicada la seva exdona. I és que el torero sap que Paloma Cuevas no pararà fins a esbrinar quins són els culpables d'haver tacat la seva imatge pública.

Aquest divendres, 16 de setembre, diversos mitjans de comunicació del país es van fer ressò del suposat darrer descuit de la socialité a les xarxes socials. Arran d'una publicació de Genoveva Casanova, l'ex d'Enrique Ponce va escriure un missatge molt revelador. Va parlar d'Ana Soria i de Mercedes Villador, la model amb què Luis Miguel va mantenir una relació prèvia al seu romanç.

«Si el seu exmarit fa anys que té una cria (Ana Soria). Luis Miguel li ha donat l'anell a Paloma. T'ho puc confirmar perquè ho sé, però ella encara no ha dit que sí», va assegurar a través d'un compte fals que se li va atribuir a Cuevas. «Tots els amics sabíem que era el seu amor platònic, que sempre va ser ella i ara està lliure. Em sap greu Mercedes, aquest anell no era per a tu».

Com es podia esperar, Mercedes Villador no va trigar a acudir a les xarxes socials per denunciar públicament les suposades crítiques que havia rebut per part de l'exdona d'Enrique Ponce a través d'un perfil d'Instagram.

Muntatge Ana Soria i Paloma Cuevas
Ana Soria, testimoni de la situació de Paloma Cuevas | Catalunya Diari

«Quan la burra s'equivoca i escriu des del seu propi compte atacant-me. La gran senyora. Encara que esborris els teus comentaris, ja hi ha vídeos i fotos, què t'inventaràs ara? Pobreta, et van hackejar? Et cau la careta!».

I, encara que al principi tot apuntava que es tractava del compte oficial de Cuevas, només sortir a la llum aquests comentaris, va ser la pròpia socialité la que va sortir públicament a aclarir els fets.

Ara, Enrique Ponce acaba de saber que la cordovesa està disposada a arribar fins al final, ja que, segons Paloma, ella no ha estat l'autora d'aquest polèmic missatge.

▶️ Vídeo del dia

Enrique Ponce no sap què pensar

Enrique Ponce està molt confós després de veure els darrers moviments que la seva exdona està duent a terme. I és que, segons Palma Cuevas, algú s'ha fet passar per ella.

La revista Semana va tenir l'oportunitat de parlar amb l'equip de comunicació de Cuevas, que van assegurar que la dissenyadora de moda havia patit una suplantació de la seva identitat. «Això és un cas de suplantació d'identitat. No s'ha piratejat el compte, el seu compte és segur. El que ha passat és que en un comentari que ella no ha fet apareix el seu nom i la seva foto».

"Paloma no és una persona activa a xarxes socials. Aquest llenguatge no és seu, ni tampoc entra en aquestes coses… Tot està en mans d'advocats com un cas de suplantació d'identitat. Ella no ha entrat en aquesta conversa ni ha comentat res».

Primer pla de Paloma Cuevas.
L'equip de Paloma Cuevas no pararà fins arribar al final | GTRES

Ara, l'exparella d'Enrique Ponce ha decidit fer un pas més enllà i no està disposada que aquest delicte caigui en l'oblit. L'agència de comunicació de la cordovesa ha assegurat que «el compte des del qual s'ha difamat i llançat el fals vídeo contra Paloma Cuevas ha estat eliminada».

I, sobretot, han estat molt contundents en afirmar que «arribaran fins al final» per aclarir tot el que ha passat. A través de les xarxes socials, aquesta empresa ha deixat clar que estan treballant amb l'equip legal de la socialité per trobar els responsables d'aquest delicte. «Volem aclarir que, encara que un compte sigui eliminat, deixa rastre i, encara que hagi estat suprimit, els nostres advocats no pararan fins a esbrinar qui estava darrere del perfil @mikyfans40».