Enrique Ponce amb ullesres de sol i abric negre

«Els problemes de salut d'Enrique Ponce tenen un nom: 'Karma'»

El torero va ser intervingut per una hèrnia a l'estómac

El passat divendres 30 d'octubre, Enrique Ponce va haver de passar per quiròfan per una hèrnia a l'estómac, ja que es tracta d'un problema de salut que feia temps que arrossegava, però es va veure agreujat per culpa del seu entrenament per a les curses de braus i que finalment va derivar en una intervenció quirúrgica. Però, és un fet al qual alguns han culpat al famós 'Karma'.

Segons ha informat Rafael Fuentes, el doctor encarregat d'operar-li a la Clínica Cristo Rey de Jaén, «Enrique tenia problemes des de principis d'any», i tenien planejat operar durant el confinament, però va ser el mateix valencià qui va voler esperar que acabés la temporada, un altre factor que ha empitjorat l'afecció.

«Em consta que durant aquests mesos ha tingut força inconvenients al respecte perquè és un problema molt molest que es veu agreujat amb l'exercici que es realitza quan es toreja i se li ha sortit l'hèrnia en diverses ocasions». Tot i que l'hèrnia inguinal que pateix Enrique Ponce no és una afecció greu, es va complicar per culpa de l'excés d'exercici i la vida més atrafegada que té des de la seva separació amb Paloma Cuevas i la posterior mudança amb Ana Soria.

Ara, el torero es troba fent repòs i sembla que s'està recuperant favorablement en el domicili d'Almeria que comparteix amb la seva actual parella. Davant la intervenció, l'ex de Paloma Cuevas s'ha vist obligat a interrompre el seu treball com a torero i altres projectes en què estava treballant com la gravació del seu primer disc musical.

Per aquest motiu, a Enrique Ponce i a Ana Soria els hi espera una llarga temporada de repòs i tranquil·litat a l'àtic que acaben d'estrenar a Almeria. Des que es va donar a conèixer la notícia de l'operació del torero, la jove 'influencer' no s'ha apartat d'ell i li està fent d'infermera.

No obstant això, tal com diu el doctor, «l'evolució està sent bona. El mateix dia de la intervenció se li va donar l'alta hospitalària i aquest dissabte vaig parlar amb ell i tot va perfectament». Abans de tornar a la seva rutina d'entrenament, Enrique Ponce haurà d'esperar entre 35 i 40 dies.

La reacció de Paloma Cuevas

Paloma Cuevas s'ha mantingut allunyada de l'opinió pública des que es va donar a conèixer la seva separació del torero, encara que van celebrar el seu aniversari junts, sembla que la constant presència de l'actual parella del valencià durant la seva estada a l'hospital han impedit que l'empresària i les seves filles el vagin a veure. Fins i tot, sembla, que va buscar una distracció per evitar pensar en el tema.

En les seves xarxes socials va aprofitar el mateix dia de la intervenció per dedicar-li unes boniques paraules a la seva germana petita, Verónica Cuevas, qui s'ha convertit en un gran pilar durant els mesos complicats que ha travessat. «La meva germana», començava escrivint al costat d'una fotografia antiga de totes dues. «Un regal per al meu cor i la millor companya per al meu esperit. Encara recordo el dia que la meva mare em va dir que estava embarassada d'ella, mai havia sentit tanta alegria. T'adoro "petitona"».