Enrique Ponce amb ullesres de sol i abric negre

Enrique Ponce, en solitari: «Mala maror entre Paloma Cuevas i Ana Soria»

El torero ha decidit prescindir d'Ana Soria a la comunió de la seva filla Bianca

Bianca, la filla petita d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas, celebrarà la seva primera comunió. Cal recordar que Enrique i Paloma no mantenen una bona relació. Així doncs, el torero està entre les cordes perquè s'ha vist obligat a prendre una dràstica decisió que podria no agradar a Ana Soria.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'elecció més complicada

El diari digital 'Jaleos' ha assegurat que Ana Soria no assistirà a la comunió de Bianca. Malgrat que Enrique Ponce i Ana Soria ja fa un any que estan junts, la 'influencer' encara no coneix les filles del torero i aquest esdeveniment no és el més adequat per fer-ho.

Per aquest motiu, el torero ha pres la decisió d'acudir a la cerimònia sense la companyia de la seva parella i deixar que Bianca sigui la protagonista d'aquest dia.

La comunió se celebrarà a la finca i serà una cerimònia íntima a la qual acudirà «poqueta gent» perquè la pandèmia encara no permet la celebració de grans esdeveniments. «Volen donar importància a l'acte religiós i que només hi hagi la nena i la família», han afirmat fonts properes a la família a 'La Voz de Almería'. 

Paloma Cuevas evita Enrique Ponce

L'empresària i Enrique Ponce mantenen una relació cordial pel bé de les seves dues filles. No obstant això, segons s'ha informat a 'Viva la vida', Paloma evita trobar-se amb el pare de les seves filles i només va a la finca quan sap que ell no hi és. 

Però ara, en la comunió de la petita Bianca, es veurà obligada a compartir espai amb ell. Afortunadament, Enrique Ponce ha decidit no empitjorar les coses i prescindir de la presència d'Ana Soria en aquest dia tan important.

El retorn del torero

Enrique Ponce ha tornat a la plaça de toros de Las Ventas. Després de l'aturada per culpa de la pandèmia, el torero ha tornat a agafar el capot a la tarda inaugural de la Feria de San Isidro. Ara bé, cal destacar que Ana Soria ha decidit no acompanyar-lo a les places de toros per evitar patir, ja que no gaudeix amb l'espectacle. 

Malgrat que Ana Soria no ha estat present en el retorn d'Enrique Ponce a les places de toros i, a més, ha decidit anar sol a la comunió de Bianca, la relació entre la 'influencer' i el torero va sobre rodes.