Enrique Ponce y Ana Soria disfrutan de sus vacaciones en Almería

Les peculiars vacances d'Enrique Ponce al costat de la colla de 20 anys d'Ana Soria

El destra està gaudint d'unes vacances al costat de la seva xicota Ana Soria

Després de 24 anys de feliç matrimoni es feia pública la ruptura entre EnriquePonce i PalomaCuevas. El destre valencià ha refet la seva vida al costat de la jove AnaSoria i aquest estiu està gaudint d'una nova vida. Després de separar-se de Paloma, va abandonar la finca on residia amb la que va ser la seva dona i les seves dues filles.

Ponce ha llogat una vila a Cabo de Gata, a Almeria, per poder passar els dies d'estiu, segons avança 'Vanity Fair'. De fet, és allí on els pares de la jove tenen una casa d'estiueig. L'ex de Paloma Cuevas manté una estreta relació amb els pares d'Ana Soria i han compartit plegats diverses jornades marineres. La parella també ha sortit a sopar pels restaurants més típics de la zona de San José i ho han fet acompanyats dels amics d'Ana, tots ells joves de vint anys.

La diferència d'edat entre la parella però no ha estat cap impediment ni per a ells ni per als més pròxims a la seva xicota, ja que s'han convertit en un dels millors suports per a la jove des que es va fer pública la seva bonica història d'amor.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en una imatge d'arxiu.
Enrique Ponce ha eliminat les seves fotos amb Paloma Cuevas dels últims dos anys| EFE

El menyspreu d'Enrique Ponce a Paloma Cuevas

Enrique Ponce ha esborrat qualsevol rastre que quedava de la seva relació amb la seva dona  Paloma Cuevas i ha eliminat les fotografies publicades en el seu compte d'Instagram dels últims dos anys, un marge de temps que coincideix amb els 24 mesos que Ana Soria i ell haurien estat junts. No obstant això, el destre valencià però no ha eliminat totes les fotos que té al costat de la seva exdona. 

Per la seva part, Paloma Cuevas no travessa un bon moment a causa de la seva ruptura matrimonial. A més, continua molt bolcada en la cura de les seves filles després dels durs mesos que han passat per la pèrdua del seu germà que encara és molt recent.