Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López, sortint de l'hospital després de l'operació de vesícula de Kiko (29 juliol 2020)

Kiko Matamoros surt de l'hospital i revela quan tornarà a 'Sálvame'

Matamoros ha abandonat aquest mateix matí l'hospital acompanyat de la seva inseparable parella Marta López

Kiko Matamoros  ha rebut aquest mateix matí l'alta hospitalària  després d'haver estat intervingut aquest dilluns, 27 de juliol, per extirpar-li la vesícula.

Tan sols 24 hores després de la cirurgia, el col·laborador de 'Sálvame' ha reaparegut amb la seva parella, Marta LópezÁlamo, que ha estat al seu costat en tot moment. A la seva sortida de la clínica, Matamoros  ha fet gala de bona forma física i es troba ja recuperant-se en el seu domicili situat al barri Salamanca de Madrid.

Kiko Matamoros, en perfecte estat després de les seves dues intervencions

Ha estat una operació  senzilla de la qual s'ha pogut recuperar sense problema. L'exmarit de Makoke va compartir a les seves xarxes socials una fotografia a l'hospital acompanyada d'un missatge tranquil·litzador als seus seguidors i companys. «Gràcies a tots els que us heu interessat per la meva salut. Tot ha anat perfectament», comentava Kiko  al peu de foto.

El tertulià també va voler aclarir com es troba després d'haver realitzat un retoc estètic a la clínica de la seva nora, Carla Barber, que va donar molt a parlar el cap de setmana després d'aparèixer Kiko Matamoros a 'Sábado Deluxe' amb la cara inflada i plena de moradures. «Ah! El de les infiltracions d'àcid hialurònic va també molt bé. Pel seu camí tot», afegia divertit el tertulià.

Tensió entre Matamoros i la seva filla Anita

Després de la intervenció, Matamoros  va rebre la visita del seu fill Diego Matamoros amb la seva parella Carla Barber, mentre que la seva filla Laura es troba a Eivissa i no ha pogut desplaçar-se per veure-li, tot i que el col·laborador ha reconegut que han parlat per telèfon.

L'única amb la qual no ha tingut contacte és amb Anita Matamoros, fruit de la seva relació amb la seva exdona Makoke, amb qui la relació no és bona, per neguit de l'excunyat de Mar Flores. La jove, que es trobava celebrant el seu vint aniversari, no ha intercanviat cap missatge amb el seu progenitor.

En canvi, la seva parella Marta López no s'ha separat de la banda de Kiko Matamoros. Dilluns passat va entrar en directe a 'Sálvame' per revelar que l'operació havia anat d'allò més bé i que segurament en pocs dies li donarien l'alta. «Kiko  té una genètica molt bona, el doctor ens ha dit que té la musculatura molt forta», va comentar la model. De fet, Kiko Matamoros surt de l'hospital i revela quan tornarà a 'Sálvame'ha informat que el doctor l'ha donat permís per anar a treballar i s'espera que torni a 'Sálvame' aquesta mateixa setmana, tot i que encara no s'ha concretat si serà dijous o divendres.