El dineral que s'ha gastat Makoke per l'aniversari de la seva filla Anita

Anita Matamoros ha fet 20 anys envoltada dels seus amics i la seva mare

Makoke en una imatge d'arxiu
Makoke es gasta un dineral en el regal d'aniversari de la seva filla Anita Matamoros | cedida

Anita Matamoros, la filla petita de Makoke i Kiko Matamoros, acaba de fer els 20 anys. Va ser el dimarts, 28 de juliol, quan va arribar aquest esdeveniment tan especial per a qualsevol persona de la seva edat, motiu pel qual va celebrar-ho amb els seus amics més íntims i la seva mare en un restaurant de Madrid.

Del seu pare no se'n va saber res, primer perquè Kiko Matamoros acaba d'operar-se de la vesícula, però sobretot perquè la relació del col·laborador amb la seva filla petita és pràcticament nul·la. Ell li ha retret recentment que ni tan sols l'hagi visitat a l'hospital. 

Així doncs, Anita s'ha envoltat de les persones més importants en la seva vida, ja que no podia fer una gran festa per les limitacions imposades per la Comunitat de Madrid a les reunions socials per culpa del coronavirus

La jove s'ho va passar d'allò més bé en una petita festa on no van faltar els 'mariachis', globus d'aniversari, un pastís de plomes, i fins i tot un saxofonista que va amenitzar la trobada. La seva mare Makoke ho va organitzar tot perquè aquest aniversari fos inoblidable.

De fet, fins i tot li va dedicar una de les seves publicacions a Instagram per celebrar el dia de la seva filla: «Ets el motor de la meva vida, no hi ha més orgull d'una mare. Ets tot un exemple, la meva nena, t'estimo amb tota la meva ànima». 

Un regal de 775 euros

Totes aquestes sorpreses no van ser res comparat amb el regal que la seva mare li tenia preparat: Unes sandàlies Jimmy Choo de 775 euros. Un model, l'Aveline 100, que es va esgotar fa unes setmanes, però que Makoke ha aconseguit trobar perquè la seva filla pugui lluir les sabates dels seus somnis.

Són unes originals sandàlies de color blanc que porten incorporat un vistós llaç que pot anar col·locat o bé al taló o bé a la part davantera. Un article de luxe a l'abast de pocs i pel qual Anita exclamava feliç:«Per fi meves! Gràcies reina meva», va dir referint-se a la seva mare.

Amb aquest nou regal, Anita ja està preparada per lluir-se a la propera sortida estival que realitzi o el seu pròxim esdeveniment promocional, on de ben segur serà la més espectacular de la trobada.

Anita Matamoros mostra les seves preuades sandàlies de Jimmy Choo
Anita Matamoros mostra les seves preuades sandàlies de Jimmy Choo | Instagram


Comentaris

envia el comentari