Fotograma del programa de Cuatro En el punto de mira amb el metge negacionista Gabriel Ruiz

Escàndol a Cuatro: «La pandèmia del coronavirus és una farsa»

El conegut metge negacionista de la Covid-19 ha parlat al programa 'En el punto de mira'

El doctor Gabriel Ruiz segueix negant l'existència del coronavirus. El metge va tornar a aparèixer públicament al programa de la cadena Cuatro 'En el punto de mira', que al seu últim reportatge va aprofundir en el tema per a descobrir que s'amaga darrere del moviment.

El doctor negacionista Gabriel Ruiz carrega contra l'OMS i els mitjans de comunicació

Un dels testimonis del programa va ser el conegut com a 'doctor clorito', un metge que des de l'inici de la pandèmia ha defensat les teories negacionistes de virus.

«El coronavirus és una farsa. El 2005 vam parlar del coronavirus i la farsa de les pandèmies i com estaven preparant aquesta pandèmia. Ho dic: és un frau i els mitjans de comunicació col·laboren directament amb aquesta estafa perquè adoren a director de l'OMS, als que dirigeixen el país. Estic molt enfadat» va assenyalar Ruiz. 

El doctor va tornar a reivindicar la seva teoria conspirativa i va carregar contra l'equip del programa perquè segons ell, encobrien la «farsa» de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

«No heu estat capaços de portar a cap expert per tenir un debat amb mi. Esteu defraudant als ciutadans, els esteu enganyant i sou còmplices d'un delicte humanitari i sou col·laboradors de l'OMS» li va dir el metge a la reportera Verónica Dulanto tot just arribar a la seva consulta.

Gabriel Ruiz es nega a fer servir mascareta i assegura que no protegeixen

A més de carregar contra l'OMS i els mitjans de comunicació, el doctor va tornar a mostrar la seva postura en contra d'utilitzar mascareta.

«Per què he de dur jo mascaretes? Per fastiguejar? Amb elles t'empasses el CO₂, produeixes carbohemoglobina en el teu organisme i amb el temps et produeix demència. Són una farsa. Serveixen per treure't el somriure, generen depressió, indueixen a l'suïcidi» ha afirmat davant la incrèdula mirada de la reportera.

Segons la seva teoria, està demostrat científicament que les màscares no protegeixen de virus. «Saps quan mesura un coronavirus? 50 o 70 nanòmetres. Saps quants caben en un mil·límetre? Entre 12 i 13.000. Si fos veritat que s'encomana, estaria per aquí volant. La mascareta no et protegeix. Hauríem d'anar tots amb un vestit impregnable i una ampolla d'oxigen» ha assegurat Gabriel Ruiz.