María Teresa i Terelu Campos en un cotxe

Esclata la guerra entre Bigote Arrocet i les Campos: «Gens de por»

Terelu Campos s'ha enfrontat a Edmundo Arrocet en directe

El conflicte entre Edmundo Arrocet i el clan de les Campos segueix en auge. I mentre l'humorista intenta quedar com una víctima, sembla que a María Teresa i a les seves filles se'ls acaba la paciència.

Bigote insisteix que mai ha tractat malament la veterana presentadora i que tot el que diuen les Campos és mentida, que només volen fer-lo quedar malament.

«Jo la María Teresa l'he estimat molt, que ningú ho dubti. És una dama intel·ligent, graciosa... Jo no sortia de casa perquè no en tenia cap necessitat», explicava l'argentí a 'Secret Story'.

«De la ruptura, no en parlaré. Està escrit. Jo no ho demostraré; soc un cavaller que lamenta que la María Teresa i la Terelu Campos fessin pública la separació a través d'un comunicat», remarcava.

Una cosa a la qual Terelu, força molesta, no va trigar a respondre. «Aquest tema no l'hem tret nosaltres dos anys després», matisava.

La mare d'Alejandra Rubio defensava que no havia dit «ni una paraula dolenta d'aquesta persona en cap moment» i que no li havia fet «cap falta de respecte».

No obstant això, té clar que «entrar en un reality implica que et puguin fer preguntes. Soc la primera que he dit que això no és bo per a la meva mare; és el pitjor que li pot passar», ha afegit.

La filla gran de Maríaa Teresa està molt preocupada per l'estabilitat emocional de la seva mare, que no travessa el seu millor moment. La veterana presentadora ni tan sols va voler celebrar el seu 80 aniversari i, a més, va tornar de les vacances de Màlaga abans d'hora.

La gent que la coneix assegura que està totalment enfonsada i que no acaba d'acceptar que la seva carrera televisiva s'ha acabat. El fracàs del seu últim programa en antena, 'La Campos Móvil', és bona prova d'això.

Terelu Campos, en peu de guerra amb Edmundo Arrocet per la seva mare

Terelu ha carregat contra Arrocet tirant-li en cara que hagi jugat amb els sentiments de María Teresa. «No es pot viure amb especulacions de si hi ets o no hi ets, si se t'espera o no. Va ser simplement comunicar per evitar l'especulació. El normal és evitar el xafardeig, en benefici i tranquil·litat de tots», deia la tertuliana.

Davant d'això, el còmic va respondre que no pensava dir res més. «No diré res. Vull que deixin la Teresina en pau, i punt», demanava.

Tot i que ha insistit que no va deixar María Tereas per un missatge de telèfon, com assenyalen elles.

«Sí que ho vas fer. No passa res, ja està fet», li ha retret la col·laboradora de 'Viva la vida'. «I et diré una cosa, Edmundo: a mi no em tractis de mentidera».

I ha afegit: «Aquesta discussió és absurda. Ets tu el que es queixa que s'ha tret el tema quan ets tu qui, en tot el teu dret, ho expliques», ha insistit.

«Diu que pot demostrar que el que ha explicat és veritat», insinuava Jorge Javier a plató. «Em fa gràcia, perquè jo també ho puc demostrar», ha rematat ella.

«No tinc gens de por, i menys a la veritat», ha sostingut molesta. «Hi ha coses que pertanyen a la privacitat i baixaré del burro».

A això se suma que suposadament María Teresa reconeixia al seu amic Kiko Hernández que Bigote no li donava «bona vida com a parella».

Una qüestió en la qual la seva filla ha evitat entrar. «Això ho desconec. Si ho hagués sabut, no m'hauria quedat sense fer res».

Llavors el presentador especificava que «no parlem de maltractament, sinó que era complicat viure amb ell».

«Crec que van tenir uns primers anys fantàstics», ha explicat Terelu. «Jo la veia molt feliç, però després, amb el temps, la relació es va anar deteriorant».