La nova parella que deixa en estat de xoc Espanya: una política i un conegut d'Antena 3

Resulta sorprenent la nova història d'amor

Una parella agafant-se les mans pel carrer
Una política i un conegut rostre d'Antena 3 formen una sorprenent parella | Pixabay

La revista 'Semana' ens ha deixat a tots muts amb la seva portada. I és que, en ella, ens presenta la història d'amor que ha sorgit entre una famosa política del nostre país i un periodista molt conegut d'Antena 3, concretament, ha revelat que són parella Begoña Villacís, la vicealcaldessa de Madrid i membre de Ciutadans, i Rubén Amón, col·laborador habitual de 'Espejo Público'. I per a mostra d'això l'esmentada revista ha publicat unes imatges en què se'ls veu besant-se.

La seva història d'amor

Després de quinze anys de matrimoni i tres fills en comú, l'últim nascut el maig de 2019, Villacís trencava amb el seu marit (Antonio Suárez) el passat mes de juny. Al juliol ja van signar el divorci i des del primer moment es va dir que la ruptura es devia al fet que ella tenia un nou amor, és més, es va assenyalar directament a Amón, qui va optar per negar-ho. El periodista, que ha treballat en mitjans com 'El País' i 'El Mundo', ha manifestat que únicament els unia una amistat.

No obstant això, ara s'ha sabut que no és així. Begoña Villacís i Rubén Amón estan sortint i són molt feliços, el fet es reflecteix a la perfecció només veient la portada de 'Semana', on apareixen besant-se al mig del carrer després de donar un romàntic passeig per Madrid.

D'aquesta manera, queda molt clar que no sembla possible una reconciliació entre la dirigent de Ciutadans i el seu ja exmarit, almenys per part de Begoña, ja que l'esmentat exmarit, setmanes enrere, reconeixia que no descartava aquesta possible reconciliació, tot i que considerava que seria difícil mentre ella seguís en política.

De moment, aquestes són les dades que s'han revelat de la nova parella, la qual podria haver-se conegut en una roda de premsa i fins i tot al plató d''Espejo Público'. Fins ara, cap dels dos protagonistes de la història han volgut parlar respecte a la publicació.  Per tant, caldrà esperar per veure si ho fan. No obstant això, tot fa indicar que no comentaran res i que optaran per mantenir la seva relació en el seu àmbit privat.


Comentaris

envia el comentari