Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la reina Letícia

El dia que Letícia li va dir «no» a la seva germana, Telma

Telma i Letícia no guarden una bona relació des de fa temps. La reina va ser contundent i clara amb la seva germana

Imatge de la reina Letícia
La Reina Letícia va fer perdre milers d'euros a la seva germana Telma | Gtres

Aquest diumenge passat, Telma Ortiz Rocasolano va complir 47 anys. La germana de la Reina Letícia manté una relació cordial amb la dona de Felip VI, de fet, hi va haver un temps en què les germanes Ortiz tenien una relació tibant, on en alguna ocasió Letícia li ha parat els peus a la seva germana.

 

Els retrets entre Telma i la seva cèlebre germana ja van començar a albirar-se després de les noces dels Reis d'Espanya, ja que, segons ha informat la revista 'Look', en aquell temps Telma es va sentir apoderada després de ser el centre d'atenció en el casament reial, tant per la seva presència com per la indumentària amb què va acudir a l'esdeveniment de la Casa Reial.

 

Al temps, Letícia i Telma Ortiz van protagonitzar una altra discussió. Aquesta vegada, el motiu de la baralla va ser una oferta de Telma per part d'una revista a la qual la Reina es va oposar. La germana de Letícia no gaudia aleshores d'una economia pròspera i la proposta era idònia per incrementar els seus ingressos notablement. «Proposaven cuidar-la, donar el millor testimoni i cuidar cada detall del reportatge. Pagaven molt, molt bé», diuen. La quantitat que la germana de la Reina anava a cobrar per aquesta exclusiva superava considerablement la remuneració que percep treballant.

 

Letícia dona un cop a la taula

No obstant això, Letícia va ser contundent amb la seva germana perquè no toleraria que la seva germana acceptés la proposta. «La idea de protagonitzar una exclusiva va fer que Telma rebés un 'ni ho pensis' immediatament. No, una entrevista no era una opció».

 

Letícia és coneguda, entre altres coses, pel seu temperament tenaç i fort i la seva família ho sap; «Quan la seva germana s'enfadava no ho feia en baixet. Més d'un en la família, inclosa la seva germana gran, li va parar els peus», expliquen.

Telma Ortiz amb la seva parella, l'advocat Robert Gavin Bonnar
Telma Ortiz es va veure influenciada per la seva germana a l'hora de prendre la decisió sobre el posat en una revista | Getty

Telma Ortiz sabia i, estava advertida, que la seva germana després del seu enllaç matrimonial amb Felip VI tenia responsabilitats, i el seu entorn havia de ser prudent. A la germana de la Reina no li va quedar altra opció que descartar la sucosa oferta. Així doncs, des de llavors, Telma va desaparèixer gairebé per complet de la vida mediàtica. Qui sap si en algun moment la germana de la Reina sucumbirà al posat d'una revista contra la voluntat de la seva germana.