Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la reina Letícia

La reina Letícia tremola després de saber el que li passarà en dues setmanes

La reina Letícia, protagonista del llibre 'Letizia, de la A a la Z'

Imatge de la reina Letícia
La reina Letícia, protagonista del llibre 'Letizia, de la A a la Z'| Gtres

Sense cap mena de dubte, la vida de la reina Letícia sempre ha suscitat un gran interès, ja que en menys d'un any, una jove Letícia Ortiz va passar de presentar els informatius de TVE a convertir-se en la promesa del príncep Felip VI. Per això, no és d'estranyar que diversos periodistes s'hagin fet ressò de la seva història per plasmar-la a les pàgines d'un llibre.

El pròxim 4 de novembre s'estrenarà 'Letizia de la A a la Z', una obra pòstuma del periodista i escriptor Carlos García-Calvo, mort el passat 30 de juliol, a través d'aquest llibre l'autor definia la vida de la reina Letícia a la Zarzuela, en una mena de diccionari. Un amic de l'autor assegurava a 'El Confidencial' que l'escriptor «era molt tenaç a l'hora de buscar documentació. Des de l'inici sabia molt bé com volia estructurar el seu llibre». Tant, que fins i tot va arribar a destapar en l'obra algunes anècdotes que no deixaven en molt bon lloc a la reina d'Espanya.

El mateix Ricardo arribava a reconèixer que li havia dit a García-Calvo, que el contingut que es publicarà en dues setmanes no era del tot beneficiós per a la dona del rei Felip, un retret que ha tingut una contundent resposta per part de l'escriptor: «Em va contestar que no era així, que només em quedava amb el negatiu. I es posava a riure». Entre altres coses, en el llibre es parla sobre uns dels plats estrelles de la reina d'Espanya: la sopa de bledes, ja que és un menjar que forma part del menú setmanal, tant del rei Felip com de les nenes, a causa de l'obsessió de la reina Letícia per menjar sa.

Així doncs, el pròxim mes de novembre serà molt dur per a la Casa Reial perquè, a més de sortir publicat aquest llibre, també sortirà a la llum l'últim llibre de Pilar Eyre, 'Yo, el rey', on revela tota mena de detalls sobre els negocis de l'emèrit i de les seves amants. Ambdós llibres sobre la vida del rei emèrit Joan Carles i sobre la reina Letícia arriben en un moment molt complicat per a la monarquia espanyola.