Isabel Pantoja, a punt de trencar amb el seu fill Kiko Rivera pels diners

La 'tonadillera' i el seu fill estan en un constant conflicte

Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat
Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera estan cada vegada més distanciats | Cedida

La relació entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera ha tornat fer un altre gir important després de les sorprenents declaracions del DJ ahir a 'Sálvame', on el fill de la cantant va trucar en directe al programa per deixar les coses clares. Durant el programa, Kiko va treure a la llum totes les dades econòmiques i tots els problemes que té amb la seva mare. Per tant, els diners serien un dels motius principals pels quals mare i fill estan ficats de ple en aquest conflicte que els està allunyant molt.

Kiko Rivera va confessar que ell mai ha sigut un mantingut, i que en certes ocasions la seva mare ha fet que sembli que sí, però, la realitat, segons ha explicat el seu fill, ha sigut que la seva mare l'ha ajudat en ocasions puntuals però que mai l'ha mantingut des que va complir la majoria d'edat.

El DJ ha pregat que se sàpiga diferenciar el tema econòmic amb el tema personal, perquè un dels conflictes que envolten a tots dos és tot el referit a l'herència de Paquirri com, per exemple, el tema de la finca de Cantora, que és una de les grans fortunes que el torero els hi va deixar en herència a la seva dona i al seu fill.

Kiko Rivera està travessant problemes econòmics, fet  evident perquè s'hagi especulat que ell necessiti accedir a aquesta herència i hagin de vendre Cantora. «Jo mai he demanat l'herència del meu pare, però estic en tot el dret de fer-ho», va reconèixer el fill de la 'tonadillera' a 'Sálvame'.

Sembla, segons s'ha explicat a 'El programa de Ana Rosa', que Kiko té el 49% de la propietat mentre que la seva mare té el 51% restant, per aquest motiu, el DJ pot accedir a la seva part sempre que vulgui. A Kiko Rivera li suposaria un autèntic alleujament econòmic la venda de Cantora. «Mentre que per Kiko Rivera seria el seu salvavides absolut, a la mare la posa en una situació complicadíssima», ha explicat Antonio Rossi.

Isabel Pantoja no cedeix

Isabel Pantoja no està disposada a vendre aquesta finca pel gran valor sentimental que li té, i el que molts critiquen és que la cantant té moltes altres propietats com diversos locals a Sevilla, una casa a 'El Rocío' i dos àtics a Fuengirola. Aquesta situació econòmica és la que està allunyant a mare i fill.

Kiko Rivera ha mantingut sempre que respectarà totes les decisions de la seva mare, no obstant això, ell realment està dolgut pel comportament d'Isabel Pantoja i no pels diners. «Necessito que la meva mare sigui la meva mare, i es tregui el personatge d'Isabel Pantoja amb mi», va sentenciar l'artista en directe a ' Sálvame '.


Comentaris

envia el comentari