Lucía, concursant de 'La isla de las tentaciones' durant un moment del programa

Indignació amb l'últim 'engany' de Lucía de 'La isla de las tentaciones': «Sobrava»

La jove no ha pogut callar-se el que va passar quan estava tornant cap a Espanya

Anar a 'La Isla de las Tentaciones' és una veritable tómbola per als qui pretenen fer-se famosos amb la seva participació. Al llarg de les tres edicions que ja s'han emès hem vist que d'allà han sortit concursants que han aconseguit tenir certa popularitat i després reconvertir-se en col·laboradors de televisió, o arribant fins i tot a protagonitzar altres 'realities' de la cadena.

Per exemple, Fani ha aconseguit mantenir-se en els platós en què comenta l'actualitat dels 'realities' i altres companys seus com a Tom Brusse han aconseguit enllaçar diversos concursos passant primer per l'illa, després a 'La Casa Fuerte' i d'aquí molt poques setmanes, convertint-se en concursant de 'Supervivientes' 2021.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sense cap mena de dubte, una de les concursants més carismàtiques d'aquesta edició del 'reality' i que estem a punt de deixar enrere, ha estat Lucía, la concursant que va acudir al programa al costat de qui era el seu xicot Manuel, que no va trigar ni mig minut en trair-la amb Stefany i després amb molt més detall amb Fiama, la concursant amb la qual després va abandonar el format, deixant a la que era la seva noia a l'estacada.

No obstant això, Lucía va aconseguir posar-se a tota l'audiència a la butxaca amb el seu relat en la foguera de confrontació, tractant amb autèntica diferència a Manuel i al·legant que el que millor que s'enduia d'aquesta experiència era el fet d'adonar-se compte de qui tenia al costat i felicitant del gran creixement personal que havia fet dins el 'reality'.

Una cosa que van reafirmar les seves mateixes companyes i també els espectadors del programa, que asseguraven que estaven aplaudint amb les orelles des de les butaques de casa seva. Lucía va passar de ser una noia innocent a, de cop, convertir-se en una reina inflexible i que no es va deixar entabanar amb la mirada trista de Manuel i que intentava aplacar la situació, intentant mostrar un penediment que per a res era real i que només intentava trobar la compassió de la jove, davant totes les faltes de respecte que li havia propinat al llarg de l'experiència.

Això no s'entendrà

Al final del programa d'ahir vam poder veure un avanç del programa del retrobament i que s'emetrà avui a Telecinco. En aquesta prèvia es podia veure una confessió de Lucía on tira per terra el discurs que va fer en la seva foguera de confrontació, confirmant que de nou, havia tornat a caure en la temptació quan ja estava molt a prop d'aterrar a Espanya.

Segons ha explicat ella mateixa a Sandra Barneda, quan tornava a l'avió per a Espanya, va passar una cosa que els espectadors lògicament no van veure i que ara que s'ha descobert, ha enfadat molt a tots els que van decidir recolzar-la. Segons la jove, es va passar nou hores de viatge plorant a llàgrima viva pensant en tot el que havia passat. Un plor que va fer que acabés apropant-se a Manuel, qui volava en el mateix comboi, per intentar tancar el que ha passat dins del programa.

Segons el que ha explicat la jove, a la meitat d'aquesta conversa va tornar a besar a Manuel i sense voler-ho estava tornant a la casella d'inici, deixant clar que tots els esforços que havia fet per allunyar-se del jove havien caigut en sac foradat i no havien servit per exactament res. Al programa d'avui, veurem com Sandra Barneda li pregunta a la temptadora Fiama si sabia de l'existència d'aquest petó, però per com mira a Manuel, sembla que és una primera notícia per a ella.

De totes maneres, tampoc sabem si Manuel i Fiama segueixen estant junts després d'aquests mesos i, si no és així, ja tampoc tindria més recorregut aquest petó fortuït i que es va forjar en el vol entre el paradís i la tornada a la realitat a Espanya.