Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla, ingressada durant diversos dies en un hospital

La presentadora de 'Sálvame' ja està recuperada de la Covid-19 i ha aprofitat el seu compte d'Instagram per conscienciar a la gent sobre la gravetat del virus

Paz Padilla s'està recuperant de la Covid-19, però assegura que ho ha passat molt malament. Durant aquests dies, la seva filla Anna Ferrer ha estat l'encarregada d'informar sobre l'estat de salut de la seva mare. 

Les alarmes van saltar el passat 11 de març quan Paz Padilla va confirmar que havia donat positiu en coronavirus. Així doncs, els col·laboradors de 'Sálvame' van haver de fer quarantena i sotmetre's a la prova PCR

Paz Padilla va haver de ser hospitalitzada

Paz Padilla ha utilitzat el seu compte d'Instagram per explicar com ha gestionat els dies de quarantena: «Avui fa 14 dies que vaig donar positiu en Covid-19, els primers dies van ser molt fàcils perquè no tenia símptomes», comença explicant la presentadora.


«A partir del cinquè dia, vaig començar amb febre, em feia mal tot el cos i em costava moure'm del sofà. Tot anava bé fins que el vuitè dia vaig començar a sentir una pressió al pit, em costava respirar», continua explicant Paz Padilla. És en aquest moment quan se'n recorda d'un consell que va donar-li Jordi Sánchez, actor de 'La Que Se Avecina' que va estar ingressat a l'UCI per Covid-19.

Paz Padilla explicant en el seu Instagram com es troba després de ser ingressada per covid
Paz Padilla confessa que va haver d'estar tres dies hospitalitzada | Instagram

Paz Padilla va decidir anar a l'hospital perquè Jordi li havia aconsellat: «Vaig pensar en el que va aconsellar-me Jordi, el peixater, que em deia 'No esperis en anar a l'hospital'. Vaig fer-li cas, vaig anar a l'hospital Quirón, em van fer una placa i van veure que tenia problemes de coagulació...», explica a Instagram.

Així doncs, els metges van decidir ingressar a Paz Padilla a la unitat Covid, on va romandre tres dies completament aïllada i sense poder rebre visites: «Ha estat una mica difícil, perquè estàs sola, perquè no saps què passarà, si el teu cos reaccionarà bé o empitjorarà...».

A punt per tornar a donar guerra

Paz Padilla, conscienciada amb la situació, sempre ha respectat totes les mesures de protecció per evitar contagiar-se. Afortunadament, la presentadora s'està recuperant favorablement i agraeix l'atenció dels professionals sanitaris i l'amor de la seva filla: «Anna ho ha passat molt malament, es fa la forta, però en el fons estava molt angoixada», ha confessat.

Ara totes les proves han donat negatiu i ja es troba preparada per tornar a reincorporar-se a 'Sálvame': «He estat una mica espantada. Estic bé, pràcticament recuperada, ja tinc anticossos, he donat negatiu en la prova d'antígens, ja puc tornar a la guerra... Soc esportista, no tinc cap patologia i tinc 51 anys. Mai vaig pensar que em passaria això». Finalment, Paz Padilla ha aprofitat el vídeo per conscienciar a la gent sobre la gravetat del virus.