IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

L'última hora de l'estat de salut d'Álex Lequio després de 2 anys de lluita

El jove fill d'Alessandro i Ana Obregón roman a casa seva, lluny de l'hospital on rep habitualment el seu tractament

Álex Lequio
Álex Lequio roman al seu domicili madrileny sense poder seguir el seu tractament pel càncer | Catalunya Diari

En plena crisi del coronavirus, els ciutadans espanyols romanen a casa preocupats i esperant el final d'aquesta alerta sanitària. Però hi ha molts casos de persones que han de sumar el seu drama particular per causa de malalties que pateixen paral·leles al virus. Fins i tot, en alguns casos els tractaments es veuen interromputs o obstaculitzats pel coronavirus.

És el cas d'Álex Lequio, el jove fill d'Ana ObregónAlessandro Lequio, que es troba confinat a Madrid sense poder viatjar a Barcelona per rebre el tractament que requeria pel càncer que pateix des de fa dos anys. El jove, que va recaure en la seva malaltia el passat 18 de febrer, va haver d'ingressar a l'Hospital Ruber Internacional de Madrid i iniciar un nou tractament contra el càncer que s'alternaria entre la clínica madrilenya i l'Hospital Quironsalud de Barcelona.

No obstant això, el tractament encara no hauria acabat i es trobaria en «stand by» per la crisi sanitària provocada pel coronavirus. «La família tenia planejat viatjar a la ciutat comtal per continuar amb la seva lluita, però la pandèmia ha fet que optin per no traslladar-se i que el jove es recuperi al seu domicili de La Moraleja fins que tot torni a la normalitat», segons una informació publicada a 'El Español'.

Dos anys de lluita contra el càncer

Ara es compleixen dos anys del seu terrible diagnòstic. El jove havia entrat en quiròfan per a una petita cirurgia sense complicacions i li van descobrir un tumor que el manté dos anys després lluitant contra el càncer. Just demà es compleixen dos anys de les fotografies d'Álex Lequio, els seus pares i la seva exparella accedint al Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, un centre especialitzat en el tractament oncològic de la mà del doctor Balsega.

Després d'una primera fase de tractament a Nova York, la família es va traslladar a Nova Jersey per emprendre una segona etapa, que va ser molt breu a causa de la bona resposta al tractament. Tot i que la família sempre ha demanat respecte a la intimitat del jove, ells mateixos han estat els encarregats en moltes ocasions d'informar sobre l'estat de salut de l'Àlex. El jove empresari, mitjançant les seves xarxes socials, sempre ha agraït el suport dels seus seguidors.

El 27 de setembre de 2018 el jove va tornar a Espanya per continuar amb el seu tractament, primer a la Clínica de la Universitat de Navarra i després a l'Hospital Quironsalud de Barcelona, on treballa el doctor Baselga que el va atendre a Nova York.

La recaiguda

Després d'anunciar el març del 2019 el final de la batalla contra el càncer, el jove va recaure al setembre d'aquest mateix any, havent de començar una nova etapa de tractaments i visites a l'hospital. Va ser llavors quan Lequio va començar un nou tractament a l'Hospital Quirónsalud de la ciutat de Barcelona. Semblava que la seva recuperació durant aquest any anava per bon camí fins a aquest últim episodi en el qual el jove va haver de ser ingressat a Madrid.


Comentaris

envia el comentari