Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'Estela Grande

Estela Grande confessa haver patit un avortament espontani abans del seu casament

La parella de Diego Matamoros, que es troba concursant a 'GH VIP', s'ha sincerat amb els seus companys de convivència

Imatge d'arxiu d'Estela Grande
Estela Grande ha parlat de la seva vida privada | Redacció

 

La concursant de ‘GH VIP’ Estela Grande, parella de Diego Matamoros, ha començat a oblidar-se de les càmeres dins la casa de Guadalix i sembla que cada cop se sent amb més confiança amb els seus companys; tant com per explicar intimitats d’ella que fan referència a assumptes delicats de la seva vida privada, com quan ha confessat que va patir un avortament espontani poc abans del seu casament amb Diego Matamoros.

 

Estela Grande no sabia que estava embarassada

La concursant s’ha sincerat amb els seus companys de convivència relatant intimitats sobre la seva relació amb Diego Matamoros, que segons ha explicat, va conèixer a una discoteca de Londres i amb qui ha sofert diversos alts i baixos.

 

Estela ha confessat que al principi de començar la seva relació, ella va cometre una infidelitat que va provocar la ruptura de la parella, tot i que després ho van poder superar i van reprendre el seu amor. Més endavant però, els esperava un cop més dur encara, ja que quan estaven a punt de casar-se, va sofrir un avortament espontani:  «Em vaig quedar embarassada i vaig tenir un avortament just abans del casament, però no ho sabíem».

 

Tal com ha relatat, van anar a l’hospital i el metge que els va atendre els va dir que Estela estava embarassada de 3 mesos i que acabava de patir un avortament espontani, ja que el fetus s’havia desenvolupat fora de l’úter i no era viable: «Diego i jo ens vam mirar i quasi ens morim».

Tot i els mals tràngols pels quals han hagut de passar, Estela s’ha confessat molt enamorada i feliç al seu costat, destacant d’ell «l’amor que em té, com em cuida, em protegeix, i em dona bons consells».

També et pot interessar...