La dinerada que s'ha deixat Ester Expósito i amb la qual presumeix d'estil de vida

A la jove li va molt bé tant en el terreny personal com professional

Gràcies a la sèrie juvenil 'Élite', Ester Expósito s'ha convertit en una de les actrius més cotitzades i més desitjades del panorama audiovisual espanyol. I és que, caracteritzada per la seva seducció, elegància i seguretat, la seva dolça cara l'ha convertit en una veritable 'femme fatal', encara que sobretot en una de les 'influencers' més cotitzades, ja que les marques més importants es barallen per treballar amb ella, havent reunit ni més ni menys de més de 26 milions de seguidors. «La meva vida és la meva feina. La meva feina és la meva vida», assegura en una entrevista a la revista 'Elle'. Així, reconeix que li encanta reinventar-se, i que és una mica camaleònica: «És l'únic que he volgut des que tinc memòria».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Sent molt petita anava a classe de teatre, ja que els meus pares no em deixaven anar a càstings fins que fos més gran. Poder imaginar-me una història, una vida diferent, va ser el que més em va enganxar. Cada procés de construcció del personatge, de descobrir els seus amagatalls i les seves cantonades... És una metamorfosi», explica.

La maca jove se sent afortunada amb l'estil de vida que té ara mateix: «Bé, sí que em considero afortunada. Tinc la sort d'estar gaudint del que més m'agrada del món i amb projectes meravellosos amb gent a la qual admiro. Hi ha molta gent que no està en el lloc i en el moment, també és cosa del destí... A part de les meves ganes, la meva determinació i el meu esforç, s'han coordinat les estrelles i ha sorgit».

I no és per menys, ja que recentment ha compartit a Instagram diverses imatges en què està pujada en un cotxe i presumint del seu caríssim 'look' esportiu valorat en 1.995 euros. La intèrpret ha lluït un conjunt 'tie die' de 'Ralph Lauren', format per un xandall de 130 euros i una dessuadora de 170. I, també s'ha decantat per una bossa 'Sicily' de 'Dolce Gabbana', amb un valor de 1.695 euros.

No obstant això, el gran èxit que té a les xarxes no la representa, tal com ella mateixa assenyala: «Els perfils són només una composició de fotos que parlen d'una part de la teva vida, un aparador… Però no em defineix. No em limita. Hi ha molt més darrere d'això, millor i pitjor. Ara pequem de veure la vida a través d'Instagram». 

«Crec que és horrible, ens estem perdent moltes coses perquè ens obsessionem amb com volem que ens vegin… I creiem que això és tot. El meu moment més feliç no podria expressar-ho en una foto o un text en Instagram… I, per descomptat, els dolents i els pitjors, no em posaré a plorar allà», admet.

Caiguda en picat com a actriu

En el terreny personal a Ester no li va tampoc gens malament, ja que manté una relació amb el també actor Alejandro Speitzer, i la parelleta no ha dubtat a compartir nombrosos missatges d'amor a través de les xarxes socials. «Tot d'una vaig trobar-me amb aquest ésser capaç d'il·luminar-ho tot al seu pas. Tot d'una tinc la fortuna de poder caminar de la mà. Feliç volta al sol, vida meva, t'estimo», li arribava felicitar l'argentí.

Malauradament, tot i que les col·laboracions amb marques li plouen, no li passa el mateix amb els treballs com a actriu, ja que des de la sortida d''Élite', gairebé ha obtingut petits papers en alguna sèrie com 'Veneno', produïda per Javier Calvo i Javier Ambrossi. Poc després, tornava a aparèixer en una sèrie de Netflix, 'Alguien tiene que morir', on no va tenir un paper molt destacat.

Malgrat això, Expósito està pendent de l'estrena d'una de les pel·lícules que ha gravat, 'Padre o Madre', una comèdia en la qual comparteix pantalla amb figures com Paco León o Miren Ibarguren, ja que l'estrena s'ha anat posposant a causa de la Covid.


Comentaris

envia el comentari