Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Terradillos, presentadora substituta d'Ana Rosa Quintana

L'estrany símptoma de la covid a 'El programa de Ana Rosa': reducció del membre

A 'El programa de Ana Rosa', s'ha s'ha parlat amb sorna d'aquest suposat símptoma del coronavirus

Com cada matí, a 'El programa de Ana Rosa' ahir es va abordar la situació real del nostre país respecte de la covid-19. Així doncs, es va fer una anàlisi de les dades oficials de contagis i de morts que hi havia hagut en les últimes hores. Però també es va posar sobre la taula una cosa inaudita.

Tothom sap quins són els principals símptomes que aquest virus suposa, però ara n'hi podria haver un més. Bé, en realitat això és el que pensa un home, de qui s'ha parlat al programa dels matins de Telecinco. Concretament, creu que el membre viril se li ha reduït per culpa de la covid.

Ana Terradillos comenta a 'El programa de Ana Rosa' el símptoma més peculiar de la covid

Des que Ana Rosa Quintana està de baixa per a fer front al tractament contra el càncer que pateix, Ana Terradillos ocupa el seu lloc a la taula d'actualitat i política.

I ahir, a la substituta d'Ana Rosa li va tocar treure a col·lació una notícia molt sorprenent. Sí, que un home nord-americà de 30 anys ha dit públicament que el coronavirus li ha causat una conseqüència d'allò més singular. I és que creu que li ha provocat una reducció d'uns quatre centímetres del penis. Els col·laboradors del programa, mentrestant, no donaven crèdit al que escoltaven.

El diari britànic 'Daily Mail' és el mitjà que va parlar amb el protagonista d'aquesta història, que es va contagiar del virus al juliol. «Se m'ha encongit el penis. Abans de posar-me malalt, estava per sobre de la mitjana», assegurava l'home.

«No era enorme, però era més gran del normal, sens dubte. Ara s'ha reduït al voltant d'una polzada i mitja, i estic per sota de la mitjana». Així mateix, va indicar que pot ser degut a algun dany de tipus vascular que li va poder originar el virus.

Ana Terradillos
Mentre comentava la notícia, Ana Terradillos no s'ha pogut aguantar el riure | Mediaset

Davant d'aquestes paraules, la presentadora de Telecinco no va poder evitar fer broma. I ho va fer dient: «Encara rai que només ho creu».

Els col·laboradors del programa matinal es parteixen de riure

Pèrdua de l'olfacte i del gust, mucositat, mal de coll o febre són els símptomes de la covid-19 que tothom coneix. Però ningú es podia imaginar que un home arribi a pensar que se li ha encongit el penis per culpa del virus.

Conscient que les notícies, per més surrealistes que siguin, volen ràpidament i en molts casos són falses, Beatriz Archidona va intervenir. Ho va fer perquè no s'especulés i es creés una alarma entre la població masculina. I va dir que el cas esmentat era l'únic d'aquest tipus que es coneixia.

Simulació virtual del coronavirus
Un home creu que el membre viril se li ha reduït a causa del coronavirus | Pixabay

Si la informació en si ja havia provocat les rialles dels col·laboradors, aquests encara van riure més amb el matís que va fer la tertuliana. I Ana Terradillos encara va rematar. «Aquí, tots els homes estan preocupats. Bé, i nosaltres també, per la part que ens toca», va dir.