Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nagore Robles en una foto d'Instagram

La mala notícia que ha colpejat la vida de Nagore Robles

Nagore Robles s'ha confessat amb els seus seguidors

Nagore Robles no està passant una situació personal gaire bona, tot i estar al seu millor moment, professionalment parlant. El caràcter esbojarrat i divertit de la presentadora, que veiem a través de la petita pantalla, contrasta fortament amb una de les últimes publicacions que ha fet a Instagram.

Un cop més, la col·laboradora de Telecinco ha fet ús d'aquesta xarxa social per a explicar als seus seguidors en quin punt emocional es troba actualment.

No és la primera vegada que l'exconcursant de 'Gran Hermano' parla públicament dels seus sentiments. Per a ella és molt important mostrar que no és or tot el que brilla; que, darrere les aparences, s'amaguen els problemes reals.

Nagore Robles plorant
Últimament, Nagore Robles està fluixa d'ànims | Telecinco

Ara, Nagore ha confessat que aquests últims dies ha rebut diversos «impactes emocionals» que l'han deixat amb l'energia «molt baixeta».

Nagore Robles se sincera a Instagram

Mitjançant una publicació a Instagram, que ha acompanyat amb dues fotos seves, Nagore Robles s'ha obert en canal amb els seus fans.

«Aquesta setmana ha sigut supermoguda. La veritat és que em sento esgotada físicament. Sé que haver rebut tants impactes emocionals m'ha deixat l'energia molt baixeta», ha començat escrivint.

Sense entrar en detalls, Robles ha assegurat que aquest estat anímic és a causa d'un cúmul de situacions. «Reunions que no surten com esperaves, males notícies, decisions equivocades, pressions».

I, tot i que considera que «la vida a vegades et colpeja, amb més o amb menys força», has de respondre «com sàpigues, com puguis, com t'enxampi en aquell moment».

Per a ajudar altres persones que es trobin en una situació semblant a la seva, Nagore ha volgut aprofitar l'ocasió per a donar-los un consell. «Tot requereix temps: per a encaixar, per a pensar i sentir, per a resoldre, per a reconduir, per a sanar».

«Confio que les situacions passen per alguna cosa, i les decisions les prendré sent conscient que tot forma part d'un aprenentatge», ha escrit tot seguit.

Finalment, ha volgut enviar-se ànims a si mateixa. «A poc a poc, Nagore, ets al camí correcte, a poc a poc i gaudint de tu. Amb calma o no, ets així, i la vida sempre et sorprèn».

Nagore Robles al plató de 'Gran Hermano VIP'
Nagore Robles no està passant el seu millor moment | GTRES

Els seguidors de Nagore Robles es bolquen amb ella

L'espontaneïtat i la sinceritat de Nagore Robles no ha passat desapercebuda per als seus fans. Només assabentar-se de l'estat d'ànim de la presentadora de Telecinco, han omplert la publicació amb centenars de missatges de suport.

Alguns han assegurat que «s'identifiquen» amb les paraules que ha escrit, mentre que d'altres han assegurat que la vida és un aprenentatge constant i que tot passa per alguna cosa.

«La vida sempre estarà plena d'aprenentatges, per sort. Cada moment ens en deixa un de diferent. Qui mai ha comès un error, mai ha intentat res de nou. Tu pots amb tot el que et proposis. Confia en tu i en la gent que et dona suport», li ha escrit un seguidor.

«Vivim en un món on tot sembla que s'aconsegueix de manera immediata. La immediatesa i la impulsivitat, a vegades, no et deixen gaudir del procés, amb els fracassos i amb els èxits que suposa. Així que pensa que sempre podria ser pitjo», li ha dit un altre fan.

Sens dubte, però, el missatge que més ha destacat és de Sandra Barneda, la seva parella sentimental. La presentadora de 'La isla de las tentaciones' no ha volgut deixar passar l'ocasió per a mostrar-li públicament tot el suport.

«Que guapa estàs en aquestes fotos", ha escrit la periodista, amb la intenció de fer pujar l'ànim a Nagore. «Ja sé que són les teves preferides», li ha respost la basca, i ha acompanyat el comentari amb diversos cors.