Carmen Sevilla, saludando, en una imagen de archivo

El fill de Carmen Sevilla posa en dubte l'existència de fotografies de la seva mare a la residència

El portal 'Cotilleo.es' ha confirmat que les fotos es van fer, tot i que cap mitjà de comunicació ha volgut comprar-les

L'actriu i presentadora de televisió Carmen Sevilla va desaparèixer del focus mediàtic l'any 2015, quan el seu fill, Augusto Algueró, va ingressar-la en una residènciamadrilenya.

Encara que en aquell moment va sorprendre aquesta decisió, van ser molts els mitjans de comunicació que van reflectir que l'ingrés de Carmen Sevilla responia a la necessitat de preservar la seva intimitat i, alhora, evitar un patiment afegit a l'alzheimer  que li van diagnosticar fa una dècada.

Intromissió il·legítima en la residència on Carmen Sevilla està ingressada

Tot i la voluntat d'Augusto Algueró de preservar la intimitat de la seva mare, aquesta s'ha vist suposadament interrompuda per la intromissió il·legítima d'una persona desconeguda. Així, segons algunes informacions, algú hauria entrat a la residència on viu Carmen Sevilla amb la intenció de realitzar un reportatge fotogràfic de l'actriu i de l'entorn en què es troba.

Aquesta revelació va ser realitzada per la periodista Rosa Villacastín al programa de TVE 'Lazos de sangre', però la investigació de 'Cotilleo.es' ha anat més enllà. El portal de notícies de cor ha confirmat que el reportatge es va realitzar, tot i que cap mitjà va voler comprar l'exclusiva.

Carmen Sevilla i el seu fill Augusto en una imatge d'arxiu
El fill de Carmen Sevilla, Augusto Algueró, va decidir ingressar-la en una residència madrilenya l'any 2015. | GTRES

Tot i que aquest suposat reportatge fotogràfic s'hauria realitzat fa temps, no ha estat fins fa pocs dies que ha causat un gran enrenou als mitjans de comunicació. En primer lloc perquè serien imatges molt íntimes de Carmen Sevilla i en segon lloc perquè estarien prohibides dins el centre. De fet, només el fill de l'actriu pot autoritzar les visites a la seva mare.

La reacció del fill de Carmen Sevilla

Tot i això, tal com recull 'Cotilleos.es', aquesta possible filtració d'imatges hauria causat una estranya reacció en la família de Carmen Sevilla. El portal digital es va posar en contacte amb Augusto Algueró, que hauria posat en dubte les informacions de la premsa pel que fa a aquesta suposada filtració.

Encara que va rebutjar fer més declaracions al respecte, sembla que el fill de l'actriu confia cegament en el centre residencial on la seva mare roman internada. No obstant això, algunes persones properes a Carmen Sevilla estarien preocupades per la situació de l'actriu, segons revela 'Cotilleo.es'.