Kiko Matamoros

L'estranya seqüela que li ha quedat a Kiko Matamoros després de 'SV'

Kiko Matamoros ha revelat la seqüela més impactant després de tornar d'Hondures

Kiko Matamoros va viure l'experiència més dura de la seva vida després d'embarcar-se en un repte extrem com és concursar a Supervivientes 2022 . La veritat és que Kiko Matamoros va ser expulsat fa només una setmana després de perdre el duel amb l'altra participant de 'Playa Parásito', Marta Peñate. Després de tornar del seu periple pels Cayos Cochinos, Matamoros no va tenir problemes a respondre a tots aquells que l'han criticat al reality estrella de Telecinco.

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros, després de passar per 'Supervivientes 2022' | INSTAGRAM (@SUPERVIVIENTESTV)

Alguns el van acusar de no esforçar-se prou per fer les diferents proves. I altres li van retreure la seva conducta amb algun dels participants del reality, com va ser el cas de la veneçolana Mariana Rodríguez.

Kiko Matamoros revela una cosa greu després del seu pas per 'Supervivientes'

El cas és que Kiko Matamoros, amb un aspecte visiblement desmillorat i amb 20 quilos menys que quan va viatjar fins a Hondures, es va asseure aquest divendres al Deluxe. Ho va fer per deixar les coses clares a molts dels col·laboradors que han carregat contra ell per una participació molt polèmica del col·laborador de Sálvame.

Com és habitual, el madrileny va ser directe a l'hora d'enfrontar-se als seus 'embolics' a l'illa i no va fer cap pas enrere pel que fa a la seva participació. En la seva opinió, el seu pas per Hondures va ser exitós i no té res a retreure's, malgrat la manera com va dur a terme el seu concurs.

A la seva entrevista amb Jorge Javier Vázquez no només va posar el focus en totes les polèmiques que ha protagonitzat. També va parlar d'algunes seqüeles que li ha provocat estar tant de temps vivint en una illa deserta i dormint cada nit sobre la sorra de les platges hondurenyes.

El que li va passar en plena nit al col·laborador a casa seva, a Madrid

I és que Kiko va deixar tots els col·laboradors del Deluxe bocabadats després d'una anècdota que va revelar en directe. Un relat que confirma la duresa d'un reality com és Supervivientes.

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros ha deixat a tothom atònit després d'explicar una curiosa anècdota | Europa Press

Es tracta de la sorprenent declaració de la parella de Marta López Álamo en què es va referir a una de les primeres nits que va passar a casa seva després de tornar de Supervivientes.

I és que, com aquell qui res, el tertulià va relatar una cosa que va passar durant la nit en què dormia amb la seva parella. Aquest es va aixecar per anar al lavabo i, acostumat a fer les seves necessitats en plena sorra de la platja o al mateix mar, Matamoros va creure que encara seguia concursant a l'illa.

«Em va avisar Marta i em vaig adonar que estava orinant a la catifa»

«Em vaig aixecar durant la nit i em vaig posar a orinar a la catifa. Em va avisar Marta i em vaig adonar que estava orinant a la catifa. A l'illa m'aixecava, feia uns passos i ho feia a la riba. I fins que no em va avisar no vaig caure que era a casa meva», ha explicat el col·laborador deixant força en xoc els seus companys de programa.

Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.
Kiko Matamoros amb la seva parella, Marta López Álamo, en una imatge d'arxiu | Catalunya Diari

Kiko Matamoros també ha fet palès que el pitjor que ha portat ha estat l'aïllament informatiu i no tenir notícies dels seus fills o de la seva relació amb la model. Sobre com porta la desintoxicació de substàncies o 'additius', té la mateixa motivació i ha afirmat que posarà tot de part seva per aconseguir treure's del tot d'aquests vicis insans.

«El metge em va dir que tenia la mucosa del nas completament blanca i que el següent pas era la necrosi», ha recordat divendres passat al plató de Telecinco.

▶️ Supervivientes ya no puede tapar más la enfermedad de Anabel Pantoja