Pedro Carrasco

Pedro Carrasco va fer una trucada abans de morir per revelar el secret de Rociíto

Pedro Carrasco li va explicar al seu millor amic el que li havia fet Rociíto

Pedro Carrasco va morir fa més de dues dècades, però està de plena actualitat perquè la seva filla està parlant d'ell en un programa de Telecinco. Rociíto assegura que el boxejador va morir enamorat de Rocío Jurado, una cosa que ha despertat el malestar de Raquel Mosquera. La vídua de l'esportista ha concedit una entrevista a Viva la Vida per explicar tota la veritat.

Pedro Carrasco va tenir una discussió l'últim dia que va veure Rociíto i s'han donat moltes versions d'aquesta polèmica trobada. L'exmarit de 'La más grande' va morir després d'aquest succés, una casualitat que continua fent parlar molt. Els responsables de Viva la Vida s'han posat en contacte amb el locutor Paco Narváez, amic íntim de Carrasco.

Rocío Carrasco i Pedro Carrasco
Pedro Carrasco va tenir un enfrontament amb Rociíto. | Telecinco
 

Rociíto assegura que quan es va reunir amb el seu pare no hi va haver cap discussió, tot al contrari. Promet que es van reconciliar i que el boxejador es va adonar que havia comès un error, fins i tot, li va demanar disculpes. Paco Narváez ha negat aquesta versió i assegura que Pedro li va explicar el secret de la seva filla: mai no van arribar a una entesa.

«Jo vaig parlar amb Pedro poc abans que morís perquè teníem una relació de dos senyors, malgrat la diferència d'edat. Va ser una jornada molt complicada per a ell, estava abatut i amb l'ànima destrossada. Ningú sabia que moriria i ell no em va dir que s'havia reconciliat amb la seva filla, reconciliació zero», comenta el locutor.

Pedro, segons Raquel, «va parlar amb Paco abans i després de la discussió que va tenir amb Rocío», així que és l'únic que ho sap tot. Aquest testimoni ha situat en una posició complicada la dona de Fidel Albiac, que sempre ha dit que el seu pare li va demanar perdó. «Són completament oposades les versions sobre aquella nit», explica un col·laborador d'Emma García.

Pedro Carrasco va perdre Rociíto abans d'hora

Pedro suposadament va dir a Raquel Mosquera el que sentia: creia que havia perdut Rocío perquè van tenir una greu esbroncada. La perruquera promet que sempre ha explicat la veritat i que ara hi ha algú que li dona la raó. Paco Narváez assegura que el seu amic li va confessar el secret i que estava molt dolgut amb Rociíto.

«Aquella nit se li va partir el cor perquè es va adonar que havia perdut la seva filla. Es va adonar que no la tornaria a veure més per les formes que va tenir i pel que li va dir. Va ser el seu pensament en aquell moment i jo hi vaig ser en primera persona», insisteix Raquel.

Pedro Carrasco
Pedro Carrasco va estar molt enamorat de Raquel Mosquera. | Cedida
 

La vídua de Carrasco vol deixar clar que ella no està atacant ningú, l'únic que fa és donar explicacions. Es defineix com una lleona i assegura que no es deixarà intimidar per ningú, ni tan sols pels advocats de Rocío.

«M'estic defensant de totes les acusacions i tots els insults perquè arriba un moment en què ja explotes. El que fa més mal és que Rocío digui al documental tot el que vol, he insultat perquè jo he estat insultada».

Pedro Carrasco ho va explicar tot a la seva dona

Pedro li va fer partícip del mal moment que estava vivint a Raquel, almenys això és el que ella explica. La col·laboradora no pensa que s'estigui aprofitant de Rociíto per guanyar diners i ha enviat un missatge polèmic. «Em passo tot el dia treballant i atenc els meus fills, especialment Romeo, que és el més petit».

Carrasco se sorprendria en sentir la seva dona tan enfadada, ja que sempre ha intentat mantenir les formes. Hi ha qui pensa que Raquel presumeix de ser una bona mare per fer mal a Rocío, ja que insinua que ella no ho és. «El més important és que tothom pugui parlar i explicar les seves vivències», ha afegit Emma García, intentant aturar la polèmica.