Kiko Hernández i Fran Antón

Fran Antón, l'atractiu actor que té por després de conquistar Kiko Hernández

Fran Antón tenia un bon concepte de Kiko Hernández

Fran Antón és un artista discret que mai no s'ha vist embolicat en cap escàndol, però la seva vida ha fet un gir de 180 graus. Va conèixer Kiko Hernández a l'obra de teatre Distinto i des de llavors tot va canviar. De fet, ara té un gran problema. El portal Informalia assegura que un testimoni l'assenyala com a responsable dels mals del col·laborador.

Kiko Hernández estava encantat amb la seva trajectòria artística i presumia d'haver omplert nou sales de teatre importants. Tot i això, s'ha vist obligat a deixar l'obra «per la seva salut mental» i va assegurar que hi havia algú que l'estava pertorbant. El mitjà anterior assenyala Fran, un atractiu actor que té por de perdre el seu anonimat.

Primer pla de Kiko Hernández.
Fran sap que el seu company no ho ha passat bé | Mediaset

Fran Antón va concedir una entrevista a Diez Minutos i va aprofitar per parlar de Kiko, però tot van ser paraules d'agraïment. «M'ha sorprès la seva generositat, és un paio simple, d'estar per casa i ens hi hem sentit molt còmodes». Tot anava bé fins que el col·laborador ha deixat la feina i ha assegurat que algú ha influït en aquesta decisió.

Kiko assegura que la seva funció no s'ha retirat del cartell perquè no tingués èxit, suposadament una persona va pertorbar la seva salut mental. «No digueu que ha estat la baixa afluència del públic, si dieu la veritat digueu-la o la dic jo». A Informalia han parlat amb diverses fonts: unes asseguren que darrere d'això hi ha Fran i d'altres que ell no hi té res a veure.

Antón té por perquè s'ha vist envoltat d'un escàndol mediàtic i no té experiència ni eines per defensar-se. «Me la jugo si s'assabenten que he dit alguna cosa», recorda la font abans d'assenyalar obertament l'atractiu actor. «Crec que la persona a qui es podria referir Kiko Hernández és Fran Antón».

Fran Antón va ajudar Kiko Hernández mentre va poder

Fran és un professional de primera. Per això, no va tenir cap objecció a ajudar Kiko a desenvolupar-se bé sobre l'escenari. En una escena havien de fer-se un petó, així que van crear una relació molt especial que semblava que no tindria final. D'aquesta manera, va aconseguir tenir  l'amistat del col·laborador, que sempre es mostra reticent a l'hora d'exposar els seus sentiments.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Fran Antón sap que Kiko Hernández estava il·lusionat amb el teatre | Telecinco

«És l'actor a qui Kiko fa un petó a l'obra i amb qui es portava bé, tenien molt bona relació, però alguna cosa ha passat que no m'atreveixo a explicar». L'informador que ha parlat té moltes objeccions perquè creu que la seva estabilitat professional corre perill. No vol parlar més del compte perquè té por que se li tanquin certes portes de forma automàtica.

Antón té motius per estar preocupat, tot i que no tots els companys el fan responsable del drama d'Hernández. També n'hi ha que asseguren que el col·laborador té problemes externs, per això ha deixat l'obra Distinto tan sobtadament . «Serà millor que busqueu en un altre lloc», comenta un testimoni que assegura conèixer bé la història.

Fran Antón segueix tenint contacte amb Kiko

«Fran, a banda que és un gran professional, és bona gent i amic personal de Kiko. Ha d'haver passat una cosa que canviés aquesta relació», expliquen a Informalia. Ningú sap què ha passat ni qui diu la veritat, només hi ha una cosa clara: Antón és al punt de mira.

L'artista ha participat en grans projectes, però sempre ha estat en un segon pla i no se sap res de la seva vida privada. És molt reservat i possiblement ara haurà de donar explicacions perquè tothom n'està parlat. Hernández de moment no s'ha pronunciat a les seves xarxes socials sobre aquest tema tan controvertit.