Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Una estrella de 'Sálvame', acorralada: li embarguen més de 22.000 euros

Una sentència judicial colpeja amb força una cara coneguda de 'Sálvame'

Kiko Hernández torna a tenir una cita amb la justícia. Al col·laborador de 'Sálvame' li han embargat alguns béns. I, segons s'ha publicat, Kiko no ha fet front al costós pagament d'una sentència prèvia a favor de 'PrNoticias'.

El Jutjat de Primera Instància número 4 de Madrid li ha embargat més de 22.000 euros. El lletrat Eliseo Manuel ha decidit donar la raó al grup de comunicació esmentat en contra de Kiko.

 

Kiko Hernández, embargat amb més de 22.000 euros

L'embargament dels béns del col·laborador de 'Sálvame' s'ha fixat en 17.208,32 euros. Són derivats d'interessos ordinaris i moratoris vençuts, així que s'hi han d'afegir 5.162,50 euros més pressupostats en concepte d'interessos i costos.

Imatge de Kiko Hernández a la tornada a Sálvame el 26 d'octubre de 2021
A Kiko Hernández li han embargat més de 22.000 eurosTelecinco

Com a aval per a la liquidació del deute, un jutge ha sentenciat que se li embarguin, en concepte de propietat, diversos pagaments pendents de cobrament, segons apunta aquesta web.

Les empreses que han de garantir els pagaments pendents

Perquè així sigui, les empreses amb què col·labora Kiko Hernández han rebut una ordre judicial per a garantir els pagaments que estiguin pendents. Parlem de cinc empreses amb les quals el madrileny manté una relació laboral des de fa un temps.

Les empreses en qüestió són La Fábrica de la Tele, Club Internacional del Libro, Publiespaña, Megamedia i Hearts. Així mateix, el que fa a l'embargament d'un dels immobles de Kiko, s'ha sabut que el jutjat responsable del cas també ha demanat que s'aporti una nota del Registre de la Propietat.

Foto del famós en primer pla
Kiko Hernández viu un mal moment personal | GTRES

Com a anècdota, l'autor de la notícia publicada pel mitjà esmentat és el germà d'un dels tertulians més afins a Kiko. Ens referim a Coto Matamoros, que, tal com ha publicat en una story d'Instagram, és qui ha tret a la llum aquesta informació.

Kiko Hernández torna a perdre als tribunals

Hernández surt d'un embolic judicial per a ficar-se en un altre. Recordem que fa un any va sortir a la llum el gran revés que el Tribunal Suprem va propinar al polèmic col·laborador. I és que la justícia el va castigar per haver mentit i haver-se inventat que tenia càncer de pàncrees fa anys.

I és que, mesos abans, l'Audiència Provincial de Madrid havia donat la raó a 'PrNoticias' en una sentència del 29 de novembre del 2018. Parlem de la resposta a la demanda de protecció de l'honor de Kiko. Aquesta va ser presentada pel madrileny, que expressava que s'havia comès una vulneració dels drets.

El mitjà digital l'havia acusat públicament d'haver-se inventat que patia la malaltia que fa uns anys va posar fi a la vida de Rocío Jurado.

Portada de revista
Kiko Hernández està passant una mala ratxa després de la mort de Mila Ximénez | cedida

Continua travessant una mala etapa personal

El col·laborador de 'Sálvame' no està passant una bona ratxa a nivell personal. Sobretot, després dels últims episodis que ha viscut amb la mort de Begoña Sierra i Mila Ximénez, que eren molt amigues seves. La pèrdua d'aquestes persones tan importants va afectar molt el tertulià més polèmic de Telecinco.

Fins i tot va estar dues setmanes de baixa perquè no se sentia amb forces per a treballar.

Ara, amb aquest nou revés econòmic que s'ha emportat, el tertulià està vivint una de les èpoques més difícils des que va començar al món de la televisió.