Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lydia Lozano amb unes arracades grans.

Lydia Lozano, avergonyida en conèixer-se el secret del seu marit Charly: «800 euros»

Charly, marit de Lydia Lozano, ha estat acusat d'aprofitar-se de la periodista

Lydia Lozano, periodista experta en temes del cor, porta molt de temps treballant als mitjans de comunicació fins haver-se convertit en una de les tertulianes més estimades de Telecinco, un mèrit que ha despertat la gelosia de molts dels seus companys. Per això, l'últim a carregar contra ella ha estat Kiko Hernández, que va ser íntim amic seu i posseeix informació privilegiada.

Lydia Lozano té un gran sentit de l'espectacle i participa en els jocs que li proposa la direcció de 'Sálvame', programa en què col·labora. No obstant això, fa molt de temps va establir una línia vermella i no admet que ningú traspassi aquest límit. La canària fa més de 30 anys que està casada amb un arquitecte anomenat Carlos García-San Miguel i no vol que ningú en parli.

Carlos García-San Miguel, popularment conegut com a Charly, pertany a una de les famílies més importants de Madrid. Per això no té cap necessitat de sortir a la premsa del cor i a més és un món amb què no se sent còmode. De fet, mai ha participat en cap joc televisiu, tot i que ha rebut ofertes força suculentes.

Lydia exigeix que els seus companys de Telecinco deixin al marge l'arquitecte, ja que és un home gran que ja està jubilat i vol tranquil·litat. Precisament ha estat això del que s'ha burlat Kiko Hernández, que ha acusat l'arquitecte de ser «un mantingut».

I és que la periodista és la que porta els diners a casa i Charly només es dedica a gaudir de la seva fortuna. Tanmateix, Lozano ha esclatat per defensar el seu marit, ja que assegura que  va ser un prestigiós arquitecte i que ara es mereix descansar.

Laura Fa, íntima enemiga de la canària, ha fet broma amb la situació assegurant que Carlos cobrava una pensió per estar jubilat. «Sí, de 800 euros», va confirmar Hernández a 'Sálvame'.

Lydia Lozano sembra el caos a Telecinco: «Està folrada»

Lydia porta molt de temps treballant a la televisió i ha format part dels projectes més importants de la crònica social. Segons expliquen, ha acumulat un gran patrimoni i viu en una de les zones més exclusives de Madrid. Això ha provocat que alguns dels seus companys carreguen contra ella i l'acusin de tenir obsessió per la feina.

Als passadissos de Telecinco circulen rumors de molta gent, però sempre surten a la llum els escàndols de certes persones com la periodista canària, qui és el blanc fàcil de la cadena perquè sempre sol entrar en conflictes per entretenir els seus espectadors. Per això, fins i tot alguns tertulians asseguren que «està folrada» i com que no té fills malbarata els diners sense cap pudor.

La col·laboradora va reconèixer tenir una col·lecció de més de 100 sabates, cosa que va ser força comentada als programes de Telecinco. També li encanta viatjar, així que cada cop que té ocasió emprèn una nova aventura amb el seu marit Charly. Això sí, no revela mai el seu destí perquè no vol que els paparazzis fotografiïn el discret arquitecte.

Primer pla de Lydia Lozano amb els cabells recollits
Lydia Lozano és una periodista molt estimada pels espectadors | GTRES

Carlos García-San Miguel mantenia una relació molt estreta amb alguns companys de Lozano, però actualment amb prou feines hi té contacte. És possible que estigui molest, ja que la seva dona pateix molt per alguns dels atacs que rep. És més, fins i tot de vegades s'ha posat en contacte amb gent per intentar que la periodista pogués treballar sense haver d'enfrontar-se amb ningú.

Lydia Lozano i les seves relacions amb gent important

Lydia s'ha sentit molt molesta amb Kiko Hernández, ja que la dada que ha donat sobre la jubilació de Charly era força íntima. La col·laboradora ha de tenir molta cura perquè té amistat amb gent important que no vol veure's esquitxada per certs conflictes.

Així mateix, Carlos García-San Miguel és íntim amic de famílies molt influents, com ara la de Bertín Osborne. I encara que tots accepten la feina de Lozano, sí que exigeixen que la periodista els mantingui al marge de l'univers televisiu.