Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toni Cruanyes

Eugeni, el diputat del Parlament que és el marit de Toni Cruanyes i amb qui té 2 fills

Eugeni Villalbí, marit del periodista, és diputat d'ERC

Toni Cruanyes és un dels periodistes més estimats del nostre país. La seva naturalitat, el seu carisma i la seva professionalitat ens acompanyen cada vespre amb el 'Telenotícies' de TV3. D'aquesta manera, en Cruanyes ens explica l'actualitat dia rere dia i això, als catalans i les catalanes, ens agrada.

Generalment, tots els presentadors de la cadena mantenen la seva vida privada en la més absoluta intimitat, encara que en Toni Cruanyes ha parlat públicament alguna vegada de la seva vida. De fet, a principis d'aquest any, el català va sorprendre en una de les seves entrevistes més íntimes i personals al programa '8 maníacs' de 8tv.

Casat amb un diputat d'ERC

Toni Cruanyes està casat amb Eugeni Villalbí i Godes, diputat al Parlament de Catalunya d'Esquerra Republicana, i són pares de dos infants. El seu marit, natural de la Sénia, al Montsià, és enginyer d'obres públiques amb estudis d'urbanisme i és diputat des de l'any 2021 després de la renúncia de Roger Torrent

En l'entrevista esmentada anteriorment, Cruanyes va explicar com es van conèixer. «Ens va presentar un amic en comú, el meu company de pis Jordi. Ens va citar a un sopar a tots tres, després vam anar a una discoteca, el meu amic em va tocar el cul i va marxar. Em vaig pensar que havia estat qui ara és el meu home i aquí va començar tot».

Eugeni Villalbí, parella de Toni Cruanyes
Eugeni Villalbí, marit de Toni Cruanyes. | Twitter

Una família feliç

És cert que de portes endins, ningú sap què passa realment a les cases alienes. Evidentment, com totes les parelles, hi ha moments molt macos, però també n'hi ha que són complicats. D'això tracten les relacions, siguin sentimentals, d'amistat o inclús familiars. Hi haurà temporades que tot seran flors i violes i d'altres de més fosques. 

Toni Cruanyes i la seva parella, Eugeni Villalbí
Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí. | Instagram

El que sí que podem afirmar és que a ulls de tothom, Cruanyes i Villalbí formen una parella ideal. Va ser el mateix periodista qui va confirmar que són molt feliços i que estan molt bé durant la promoció del seu llibre ara fa gairebé un any. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp