Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill

Eva González, molt afectada per l'estat de Cayetano, arriba a l'hospital

El torero va patir un incident, i la presentadora s'ha mostrat molt preocupada pel seu estat de salut

Eva González s'ha mostrat molt preocupada a l'hospital on està ingressat el seu marit, Cayetano Rivera. La tauromàquia és una professió que comporta un risc als que l'exerceixen. Els toreros s'exposen al descobert davant un animal de gran pes, i això no sempre surt bé.

Els accidents que tenen lloc durant les curses de braus poden ser lleus o, com en el cas de Paquirri, fatals per a l'afectat. En la majoria d'ocasions, aquests no transcendeixen més enllà d'un parell d'ossos trencats, luxacions o ferides. Aquesta setmana, Cayetano  ha patit un accident mentre exercia la seva professió.

Cayetano Rivera pateix un incident amb un brau

El passat diumenge, dia 16 d'agost, el marit d'Eva González va acudir a Guijuelo per a participar en una cursa de braus. La tarda va transcórrer amb normalitat, però no va tenir el final que esperaven cap dels presents.

Cayetano es trobava en plena feina quan, sense previ avís, l'animal el va envestir. Això li va causar una dolorosa reacció, que van notar tots els espectadors. El succés va agafar desprevingut tothom.

Afortunadament, la ràpida actuació dels joneguers per distreure el toro i l'agilitat dels serveis sanitaris van facilitar la sortida de Rivera sense més conseqüències. Aquest fet no va canviar la decisió que tenia el destre abans d'entrar a torejar. És a dir, finalment va acabar indultant l'animal.

El resultat d'aquest incident mostra un quadre clínic preocupant. Rivera presenta una fractura de dues costelles que pot degenerar en alguna cosa més gran. Va ser traslladat d'urgència a la capital, on es va sotmetre a un examen radiològic.

Eva González va rebre la notícia a Cadis, on està passant uns dies de vacances amb el seu fill, la seva germana i la seva mare. Immediatament, va trucar al seu marit per comprovar com es trobava i quin era el seu estat de salut.

Aquest li va confirmar que es trobava estable i sense major dolor que el típic provocat per aquesta mena de fractures. La model es va mostrar molt preocupada i va decidir posar fi al seu descans per dirigir-se a l'hospital on estava ingressat Cayetano.

Gran preocupació d'Eva González

Aquest dilluns, la model va arribar a l'estació d'Atocha de Madrid. Els periodistes i reporters allà presents la van poder veure molt preocupada per l'estat del seu marit. Es mostrava accelerada i sense separar-se del seu telèfon mòbil ni un sol segon.

Abans d'acudir al centre on es troba hospitalitzat Cayetano, va decidir aturar-se un segon a fer un cafè per recuperar forces del viatge. En les imatges se la pot observar amb una expressió seriosa, sense maquillatge i amb un 'look' casual, ideal per anar còmoda.

Finalment, la situació ha quedat en un ensurt, ja que la fractura de les costelles no ha perjudicat cap òrgan. El torero ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors i ha compartit a Instagram una imatge en aquest sentit.

[Instagram] CSox0UQMMvP [/ instagram]

Es dissipen els rumors d'una possible ruptura

A més, fonts pròximes asseguren que una de les preocupacions que té és no poder continuar amb aquesta temporada. El destre té diversos compromisos i actuacions emparaulades. Naturalment, ara el que desitja és que la seva recuperació es produeixi com més aviat millor.

Per la seva banda, Eva  està molt pendent de l'estat del seu marit i ha decidit quedar-se amb ell fins que millori. De fet, tenia una sèrie de compromisos que ha decidit ajornar per poder estar al costat de Rivera.

La reacció d'ella posa en dubte els rumors que parlaven d'una possible separació. En definitiva, aquesta actitud demostra, un cop més, la unió que té el matrimoni. Esperem que es recuperi aviat i que tots dos puguin reprendre les seves agendes estiuenques.