Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Eva González.

Eva González confirma que la crisi ha acabat malament i que han preferit separar-se

Eva sempre ha sospitat que això passaria

Eva González és una de les cares més respectades de la crònica social perquè tracta amb respecte tots els reporters que se li acosten. Tots volen preguntar-li pel mateix: la crisi que travessa la família Rivera després del que ha fet el fill d'Isabel Pantoja. Francisco ha optat per separar-se del DJ i aquesta decisió ha acabat afectant Cayetano, que es troba al mig.

Eva González ha confirmat, gràcies a les últimes informacions, que el problema s'ha acabat de la pitjor manera possible. La plaça de toros de Vejer de la Frontera, una de les més importants de Cadis, ha organitzat un homenatge a Paquirri. Només hi ha anat un dels fills del destre: Cayetano, que sempre que pot homenatja la trajectòria del seu pare.

Primer pla d'Eva González somrient
Eva González es troba en el millor moment de la seva trajectòria. | GTRES
 

Eva està orgullosa del seu marit, ja que sap que està fent un gran esforç per mantenir-se al marge de la polèmica. Francisco també és prudent, però es va cansar d'aguantar i va concedir una entrevista a una prestigiosa publicació. Suposadament, això ha fet que els germans se separin perquè Cayetano no vol negociar amb la premsa del cor.

Eva també ha sortit esquitxada de la crisi dels Rivera, ja que a Sálvame han assegurat que no manté una bona relació amb Lourdes Montes. Suposadament, les cunyades han aconseguit arribar a un acord i han optat per seguir camins separats. Tot i això, la dona de Fran sempre que ha tingut ocasió ha parlat bé de la presentadora.

González està centrada en els seus nous projectes professionals i no vol perdre el temps en assumptes que no són de la seva incumbència. Espera que els fills de Paquirri es posin d'acord aviat perquè la situació cada cop va empitjorant. Alguns periodistes, com ara María Patiño, asseguren que Fran i Cayetano tenen problemes des de fa temps.

Eva González ha rebutjat una gran quantitat de diners

Eva va ser una de les grans models de la seva època i de seguida va cridar l'atenció de la premsa, però mai no ha creuat certs límits. Vol preservar la seva vida privada i prefereix no parlar de temes que després poden anar-li en contra. Vol que el seu entorn sigui feliç, per això no vol entrar en conflictes familiars plens de tensió.

Fran Rivera i Kiko Rivera
Eva González sap quins són els problemes familiars. | Europa Press
 

González podria haver guanyat molts diners gràcies a la crònica social, però ha optat per portar una vida diferent. Està centrada en la seva carrera i la veritat és que els crítics asseguren que està plenament capacitada per posar-se al capdavant de qualsevol programa. S'ha convertit en la presentadora més valuosa d'Antena 3, qualsevol cadena voldria treballar amb ella.

La comunicadora ha descobert que el seu marit té una nova companyia: Canales, el nebot més mediàtic de Paquirri. El col·laborador ha estat amb Cayetano a Cadis perquè no volia perdre's l'homenatge que havien organitzat. És un esdeveniment important al qual sol assistir tota la família, però ara estan més separats que mai.

Eva González vol continuar amb el seu pla

Eva sap que els últims esdeveniments han revalorat les seves paraules, però continuarà amb els seus plans. No pensa parlar amb cap periodista sobre aquest tema, tot i que sempre que pot evadeix l'assumpte d'una manera educada. Mai no té una mala resposta per a ningú, per això és una cara tan estimada pel públic.

Lourdes Montes ha desmentit la seva mala relació amb ella, però el rumor no desapareix perquè suposadament hi ha testimonis. Els col·laboradors de Sálvame asseguren que la presentadora i la dona de Fran han influït en la crisi dels germans. Tot i això, no hi ha cap dada provada perquè els protagonistes volen mantenir-se al marge.