Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González

Eva González, sense paraules: veu com el seu marit Cayetano se'n va

Eva González no dona crèdit a allò que el seu marit pretén fer

Eva González i el seu marit procuren ser discrets amb la seva vida privada. La presentadora sap que massa exposició mediàtica pot passar-li factura a la seva estabilitat personal i familiar. Així mateix, Cayetano, famós des del bressol, ha estat sempre molt més reservat i discret que el seu germà Fran.

Tot i això, en un primer moment, Eva va lluitar per ser famosa i coneguda per la seva professió de model i presentadora. I una vegada aconseguit el seu propòsit, ara la truita s'ha girat i el que busca principalment és que no se'n parli, més enllà dels seus èxits televisius.

Però, no obstant això, l'últim gest del torero ha deixat Eva sense paraules, i és que Cayetano ha agafat un avió i ha marxat de casa. La causa, però, no té res a veure que estigui malament amb la seva dona o que hi hagi algun problema familiar.

Cayetano fa les maletes i se'n va del domicili familiar

El destre és un més dels famosos espanyols que vol fer alguna cosa significativa per ajudar les víctimes de la guerra d'Ucraïna. Així doncs, sense pensar-s'ho dues vegades, el torero ha organitzat un comboi solidari que ell mateix dirigeix i ha marxat fins a Polònia.

Així ho ha publicat el digital 'La Gaceta de Salamanca' que ha detallat l'altruista acció del destre. Segons sembla, va marxar diumenge cap a Polònia amb avió, després d'una correguda solidària en què va participar.

Imatge d'Eva González molt somrient posant per a les càmeres durant un esdeveniment
Eva González, somrient i discreta quan les coses li van bé | GTRES

Des de Polònia, sempre segons l'esmentada font, el germà de Julián Contreras va viatjar per terra fins a la frontera amb Ucraïna on està ajudant activament en allò que es necessita.

També ha arribat ja a la zona el comboi d'autobusos que Cayetano ha organitzat i que van sortir d'Espanya amb medicines, roba i aliments. Aquest material serà repartit a la mateixa frontera per a totes les víctimes de la guerra que ho necessitin.

El pla del marit d'Eva González, que no ha parlat directament d'aquesta acció solidària admirable, és tornar amb els autobusos plens de persones. A més a més, la seva prioritat són els nens ucraïnesos, que vol treure del perill com més aviat millor i portar-los a Espanya perquè siguin degudament atesos.

Eva González no diu res sobre què ha fet el seu marit

Eva González ha guardat silenci de moment sobre la marxa del seu marit cap a Polònia. Ni ella ni el seu marit, ni ningú de l'entorn familiar han dit absolutament res del viatge.

Probablement volien mantenir-lo en secret, ja que és una acció solidària que no es fa per donar-se publicitat. No obstant això, per l'envergadura d'aquesta i el bon cor que demostra que té el matador, segur que l'Eva se'n sent orgullosa.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Eva González ha aconseguit l'estabilitat familiar, després d'uns anys una mica complicats| GTRES

A més, segons aquest digital, els costos de tota l'operació els ha sufragat ell mateix. Així doncs, Cayetano Rivera se suma altres famosos que han decidit ajudar d'una manera o altra el poble ucraïnès, com a la Reina Sofia, David i Victòria Beckham o Tomàs Páramo.

No era la intenció d'Eva que això sortís a la llum, però molt millor ser notícia per ser solidari amb Ucraïna que per altres qüestions més espinoses. I és que el matrimoni últimament ha sortit molt més a les revistes i la televisió per les seves polèmiques sentimentals que per una altra cosa.

La responsable que es parlés fa poc d'una crisi entre Eva i Cayetano és Karelys Rodríguez, la noia amb qui el torero suposadament ha tingut alguna cosa més que una amistat.

Tot i que la publicació d'unes fotos junts, van provocar una gran crisi matrimonial, Cayetano va denunciar a la revista que les va publicar, però la justícia va desestimar la demanda. Per sort, a l'àmbit familiar, la parella es va refer del cop i sembla que tornen a estar tan enamorats i bé com el primer dia.