Eva González

Eva González reapareix molt afectada i mostra el seu estat després del divorci

La model i presentadora, enxampada; més desmillorada que mai

Eva González viu una de les etapes més difícils de la vida. Sabia que, des de fa temps, el seu matrimoni estava trencat, però fins fa uns dies no ha sortit a la llum que tots dos viuen separats des de fa mesos.

Parlem d'Eva González i del seu marit Cayetano Rivera, que després de set anys de casats, veien com la seva relació s'esfondrava per un fet greu. Tot començava després que Eva González no hagués pogut superar aquella presumpta infidelitat del seu marit amb Karelys Rodríguez.

Aquesta infidelitat hauria tingut lloc el 2020 i, des de llavors, Eva González ja no veuria amb els mateixos ulls i de la mateixa manera el germà de Fran Rivera.

Eva González, enxampada com mai abans l'havíem vist

Tot i tenir un fill en comú, l'ex d'Iker Casillas sap que el seu marit va traspassar una línia vermella i, per això, des de fa mesos, tots dos viuen per separat.

Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González
Eva González ho està passant pitjor que mai després que es filtrés que s'ha separat del seu marit. | GTRES
 

La revista ¡Hola! publicava la setmana passada que la separació era un fet. I aquest assumpte ha estat comentat en profunditat pel programa Fiesta el cap de setmana passat.

Molts dels col·laboradors que coneixen bé la parella, com Luis Rollán, s'han sorprès després d'assabentar-se de la notícia. Ha vist que la seva amiga Eva tenia una clara intenció de separar-se des de feia molt de temps.

Tot i tenir una relació molt estreta amb ella, Rollán confessava al plató de Telecinco que no sabia que el matrimoni estigués ferit de mort. I això malgrat tot el que ja es va parlar al seu dia sobre aquella suposada infidelitat.

Eva González reapareix destrossada després que sortís a la llum la veritat

Cal recordar que González sempre ha estat una dona que ha volgut mantenir la seva vida privada al marge del focus mediàtic. És molt complicat veure la presentadora de La Voz compartint algun moment privat perquè sempre està atenta a no caure a les urpes dels paparazzi.

Primer pla de Cayetano Rivera.
Cayetano Rivera s'ha quedat sense paraules després de veure l'estat actual d'Eva González. | Europa Press
 

Sobretot perquè vol protegir el seu fill Cayetano, el fill que va néixer fruit del seu amor amb el torero. Però Fiesta ha contactat amb un dels paparazzi més importants del nostre país, Sergio Garrido, que ha aconseguit captar la imatge que tots els mitjans buscaven.

I és que Garrido ha gravat la model per primera vegada després de fer-se pública la seva ruptura amb Cayetano Rivera. A la presentadora se la veia força desmillorada, acostant-se a una escola vestida d'esport i sense maquillar per xerrar amb unes bones amigues.

La model viu un moment molt delicat

En aquestes imatges, el que semblava que era una conversa sense gaire interès, amb el pas dels minuts ha canviat. Eva González ha començat a fer gestos i la seva cara es tornava realment seriosa.

Sembla que li volia explicar a les seves amigues el que estava passant a la seva vida. I, uns pocs minuts després, marxava amb el capcot i una mirada perduda que reflecteix la complicada situació que viu actualment.

Feia molts dies de l'últim cop que havíem vist Eva González, però sens dubte tot això li ha passat factura. I l'únic que vol és que la tempesta passi com més aviat millor i pugui tornar a la normalitat, una cosa realment complicada.

Sembla que els paparazzis no deixaran de perseguir-la fins que ofereixi algun tipus de declaració sobre aquesta suposada separació que ¡Hola! revelava fa uns dies.