Primer pla de Julia Otero amb posat seriós

Julia Otero revela el seu verdader estat de salut i fa el pas més temut

Julia Otero ha pres una decisió que li canviarà la vida

Julia Otero va acaparar tots els titulars quan va anunciar que havia de lluitar contra el càncer i, des de llavors, la preocupació no ha desaparegut. Qualsevol dels seus moviments es converteix en notícia, però ella no deixa que cap rumor cridi gaire l'atenció. Sempre que alguna cosa no és certa dona la cara per desmentir-ho i això és el que la fa tan gran.

Julia Otero ha revelat les novetats del seu estat de salut: es troba en plena forma, tant que ha fet el pas més temut. Després de molts anys a la ràdio, la periodista es posarà al capdavant d'un programa a TVE. Aquesta dada demostra que està perfectament, una notícia que a les xarxes socials ja fa un temps que celebren.

Julia Otero.
Julia Otero és una mestra de la seva professió. | Antena 3
 

Julia sap millor que ningú com funciona el mercat de la informació: sap que l'absència de novetats és negativa. Per això, és la primera a explicar el que està passant, no vol que cap fals rumor arribi gaire lluny. El que més li preocupa és que el seu entorn tingui clar quina és la veritat: el càncer ja forma part del passat.

Julia està en contacte permanent amb la seva amiga Ana Rosa Quintana, que malauradament coneix de prop la malaltia. Certs mitjans han intentat enfrontar-les, però han deixat clar que són grans companyes. És mentida el que expliquen: mai no han tingut problemes i sempre han estat igual d'unides.

Otero, segons informa la revista Pronto, ja ha començat els preparatius d'El día que, el seu nou programa a la televisió pública espanyola. Els seus responsables han aposat per ella, per això està desitjant que arribi el gran moment. És el pas més temut de la seva carrera, ja que fa temps que no condueix un espai a la televisió.

Julia Otero disposarà de molts diners

Julia ha aconseguit que els directors de TVE llencin la casa per la finestra, per això el seu programa té un pressupost tan elevat. Serà un dels espais més costosos de la cadena, però s'espera que generi grans beneficis. Segons ha sortit publicat, disposen de 5,5 milions d'euros per convèncer i atrapar el nombre més gran d'espectadors.

Primer pla de Julia Otero
Julia Otero compta amb el suport del seu públic. | Europa Press
 

Otero, amb la intel·ligència que la caracteritza, té molt de compte quan parla del seu nou projecte. Sap que ha de ser prudent, perquè sempre que es parla de diners es generen grans revolucions. Tot i això, aquest cas és excepcional, ja que tota l'audiència veu amb bons ulls que TVE faci una inversió tan important.

La presentadora ha demostrat que sempre està a l'altura, de fet, la seva carrera està plena d'èxits. És una mestra per a les noves generacions i ha aconseguit una cosa molt important. Tots els seus companys parlen meravelles d'ella, perquè estar al seu costat és un privilegi.

Julia Otero està centrada en la seva tornada

Julia ja ha brillat a TVE, però fa 10 anys i els temps han canviat, per això està tan nerviosa. El més important és que no ha perdut la il·lusió i que continua sent la millor professional. Tot fa pensar que el programa que convertirà en un èxit i en l'enveja de la resta de cadenes.

Otero ha reconegut que ha estat molt espantada pel càncer, però aquests sentiments ja formen part del passat. Està completament recuperada i ha après una cosa important: no hi ha res impossible. Ella ha lluitat fins al final, per això ha sortit d'aquest revés tan dur molt ràpid.