Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco explica per què va renunciar als seus germans i assenyala al culpable

Rociíto travessava per un mal moment i no va poder fer-se càrrec dels seus germans

Rocío Carrasco per fi s'ha animat a parlar sobre un dels temes més controvertits del seu passat i pel qual ha rebut tantes crítiques. Si bé és cert que va renunciar als seus fills, també trencava tot lligam amb els seus germans, una decisió que molts segueixen sense entendre.

Ara, Rociíto ha decidit trencar el seu silenci i explicar realment per què va decidir allunyar-se i també per què mai podrà reprendre el contacte amb ells.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco al plató d'En el nombre de Rocío | TELECINCO

La filla de Rocío Jurado parla sense cap rancor tant de Gloria Camila com de José Fernando i sembla haver-se quedat amb els bons records del passat. Encara que, això sí, segueix sense estar preparada per enfrontar-se cara a cara amb tots dos i donar-los explicacions.

De Gloria assegura que troba a faltar aquella nena «alegre, graciosa i intel·ligent que aconseguia quedar-se amb tothom». Tot i això, després de la mort de la cantant tot canviava dràsticament, ja que, encara que era conscient que els nens havien perdut la seva mare i la necessitaven, Carrasco es trobava en el seu pitjor moment.

Foto de Gloria Camila
Imatge oficial de Gloria Camila a Pesadilla en el Paraíso| Mediaset

«Després que em passés allò meu al juliol», recorda sobre la dramàtica baralla amb la seva filla. «Ortega em va trucar per telèfon. Era una trucada d'auxili, de donar-me un cop de mà perquè Gloria estava tenint una adolescència complicada», explica.

Segons sembla, la jove no estava passant per un bon moment, i el torero hi recorria perquè la guiés pel bon camí.

«Jo vaig accedir a ajudar Ortega perquè em va dir que parlés amb ella. Malauradament, m'havia passat això de la meva filla i vaig haver de buscar les paraules adequades», manifestava. «Parlem germana gran-germana petita i ella va reaccionar bé», va afirmar.

Rocío Carrasco dona la cara pels seus germans

Per sorpresa de Rociíto, aquesta intervenció no va fer gens de gràcia a Ortega Cano, que li retreia el to que havia fet servir amb la seva filla. «José comença a dir-me que qui em crec jo, que qui soc jo per dir a la seva filla com s'ha de comportar, que jo no soc la seva mare», narrava.

Una cosa, que segons relata Carrasco, la descol·locava del tot i la portava a fer-se a un costat. «No entenia res. Així que vaig decidir desaparèixer i no saber res de ningú. No crec que Gloria sabés que jo estava així», sosté. «Suposo que ho sabrà ara», deixava entreveure.

Foto de Gloria Camila i José Fernando Ortega.
José Fernando amb la seva germana Gloria Camila | GTRES

La dona de Fidel Albiac té clar que a la seva germana li han explicat una versió distorsionada de la història, sobretot sobre el que va passar amb la seva filla.

«La pilota se li haurà anat fent gran i se li haurà anat intoxicant d'una manera que tot això dona lloc que ella tingui l'actitud i tingui les reaccions que ha tingut contra mi», al·lega.

A més, deixa clar el motiu pel qual tampoc no va poder continuar fent-se càrrec dels nens. «Jo no podia ni fer-me càrrec de mi. Volia que allò es resolgués de manera favorable, però em trobo que em donen una altra hòstia que no em vaig veure per on em venia», ha confessat.

Ortega Cano i els seus fills, Gloria Camila i José Fernando
Ortega Cano i els seus fills, Gloria Camila i José Fernando | GTRES

I justament per això, insisteix que no està preparada per reprendre el contacte ni amb Gloria ni amb José Fernando. «No estic preparada i qui no ho entengui és que no ha tingut una malaltia o un problema mental, o mai s'ha vist immers en una depressió, o mai no ha tingut un atac de pànic», remarca.

D'altra banda, Carrasco torna a assenyalar l'únic responsable de tot el que ha passat. «Hi ha un nucli que és 'ésser'. No puc estar amb algú que té relació amb aquesta persona», sentència amb seguretat.

José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega
José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega, fills d'Ortega Cano i Rocío Jurado | Europa Press

Segons la seva opinió, l'únic que escapa de tot el drama mediàtic és José Fernando. «És un nen que no s'ha ficat mai en res de ningú, que no li ha fet mal a ningú, només s'ho ha fet a si mateix», va dir sobre ell.

«És molt noble, té un cor molt gran. Jo sempre he dit que és el millor amb moltíssima diferència, de sentiment», afegeix.

«Que després és un nen que ha comès errors, sí, molts, però aquests errors a l'única persona que li han fet malament és a ell. Perquè el que s'ha autodestruït ha estat ell», concloïa sobre el seu germà.