Imatge de David Bustamante

Una exnòvia de Bustamante s'afarta i trenca el silenci: «Fa 17 anys que espero»

Qui va ser parella del cantant ha trencat el seu silenci

En els últims dies, David Bustamante s'ha convertit en notícia perquè s'ha celebrat la vista del judici contra qui va ser el seu antic assessor, Francisco Juan Majón. Fa cinc anys va ser quan el cantant càntabre va denunciar a aquest per presumpta estafa, i per això demana 17 anys de presó i el pagament dels 500.000 euros del deute que va haver d'afrontar suposadament per la seva mala gestió.

Qui hagi sortit a la llum aquest assumpte ha comportat que el demandat hagi decidit parlar, però no només ell sinó també algú que li dona suport, és a dir, Begoña Alonso, la que va ser parella de l'artista fa anys.

Majón decideix parlar

En diferents entrevistes, concedides al diari 'ABC' i a 'Vanitatis', Majón ha parlat. A la primera, va indicar que podria treure a la llum aspectes desconeguts de Bustamante i, a la segona, però, va semblar retractar-se i va anunciar que mai revelaria res. No obstant això, no s'ha quedat callat, ja que ha seguit parlant, i ho ha fet amb el paparazzi Gustavo González, col·laborador de 'Sálvame'.

En concret, ha mantingut una conversa amb el fotògraf, on ha estat molt dur contra el càntabre. Així, no ha dubtat a dir en aquesta conversa gravada i emesa: «Igual que ell m'ha destrossat la vida i la de la meva família, jo no tindré cap compassió amb ell. Tinc proves de tot el que he viscut i sortirà a la llum qui és el veritable Bustamante».

Després d'aquestes dures paraules, s'ha connectat amb aquest en directe i ha deixat palès que no explicarà res de l'artista. Aquest canvi de postura ha sorprès, però ell ha intentat justificar-se dient: «El que jo parlo amb Gustavo està contextualitzat en un moment en què jo estava patint un profund dolor. I és que veig una publicació a la revista 'Hola!' donant el meu nom i ple d'inexactituds que em posa als peus dels cavalls».

Begoña Alonso cobra protagonisme

En aquesta conversa telefònica entre Majón i Gustavo González, aquest no ha dubtat a fer esment a Begoña Alonso, qui va ser xicota de David, on durant diversos anys van mantenir una relació que va acabar als jutjats perquè ella el va denunciar per maltractaments. Tanmateix, el cantant va ser absolt. De fet, el que va ser assessor de l'artista ha dit: «Sortirà a la llum què va passar de veritat amb Begoña Alonso i tota la resta».

Així mateix, en aquest sentit ha afegit: «Jo vaig estar una vegada al pis d'ell, que van llogar un pis els dos, i vaig veure coses». Unes paraules davant les quals després s'ha retractat de nou en el directe de 'Sálvame', dient: «És veritat que jo vaig veure la vida d'aquesta parella, però no puc dir d'aquesta res més que de l'esmentat assumpte David Bustamante va sortir absolt». Això sí, ha afegit: «Entenc perfectament que aquesta parella no fos feliç».

L'exparella de Bustamante trenca el seu silenci

Molt temps és el que Begoña Alonso ha estat en silenci i allunyada dels mitjans de comunicació, concretament, des que Bustamante va sortir absolt de la seva denúncia. Tot i això, arran de les paraules de l'antic assessor, ha decidit tornar a parlar. I ho ha fet enviant un missatge a Antonio David Flores que deia així: «Fa 17 anys que espero aquest moment. El senyor Majón sap el que va passar. La meva família i jo hem patit molt».

D'aquesta manera, ve a deixar clar que potser està disposada a tornar a seure en un plató, o a concedir una entrevista. Així, potser és la seva manera de recuperar protagonisme i de carregar contra el cantant.

Majón també parla de Paula Echevarría

D'altra banda, Francisco Juan Majón no ha dubtat a reconèixer en directe que entén que Paula Echevarría se separés de David. Una declaració que es complementa amb l'abocada en l'enregistrament de Gustavo González, en concret, en aquesta arriba a dir: «Quan jo expliqui la història, t'asseguro que s'ajuntarà el cel amb la terra, com ha sigut realment el seu matrimoni amb Paula».

Així mateix, ha afegit: «Ells realment estan separats des del 2013, que havien signat capitulacions. Que es fes públic el 2017 és una altra cosa. Vosaltres no us podeu imaginar l'autèntica veritat de la història. Ningú l'ha sospitat mai. Jo tinc tot, aleshores ja veurem a veure en quin lloc queda David i en quin lloc queda Paula (...) T'asseguro que et donaré l'exclusiva de l'any».

No obstant això, com en els altres aspectes, Francisco Majón 's'ha fet enrere' en directe, intentant tornar a justificar el seu canvi dient: «Jo no llenço cap pedra i amago la mà. El que dic és que quan surti la sentència, tinc el meu dret de parlar de tot el que s'ha parlat en el procediment judicial. He hagut de demostrar les tasques que feia per a ell».

De moment, David Bustamante ha optat pel silenci, encara que no sabem si davant tal conjunt d'insinuacions del seu exassessor i de la seva exparella, decidirà parlar. És més, no es descarta tampoc que pugui prendre mesures legals. Així tot, caldrà esperar per sortir de dubtes.