Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja

Un ex de 'La Isla de las Tentaciones' s'enfonsa: «Em fa mal i m'importa»

Álex Bueno, concursant de la primera edició de 'La Isla', fa públic el seu estat anímic i decideix obrir-se un compte a la xarxa social OnlyFans

'La Isla de las Tentaciones' sempre està en el punt de mira per les polèmiques que protagonitzen els seus concursants. Precisament avui el programa de Telecinco ha cobrat rellevància perquè s'ha revelat que un dels seus exparticipants no viu el seu millor moment. En concret, Álex Bueno, que va concursar en la primera edició de 'La Isla' amb la seva parella Fiama, ha fet públic un comunicat en què explica com es troba actualment.

El complicat moment d'Álex Bueno

Álex Bueno es va donar a conèixer a 'MYHYV' i des de llavors ha aparegut en diferents programes de televisió de Mediaset. No obstant això, ha aconseguit guanyar més protagonisme amb el seu pas per 'La Isla de las Tentaciones'. 

Bueno va entrar al programa amb la seva parella Fiama, amb qui va trencar la relació quan van sortir del 'reality. De fet, encara que actualment està solter, Álex Bueno va tornar a trobar l'amor després de Fiama. Per aquest motiu, l'exconcursant viu una etapa complicada. 

Imatge promocional d'Álex Bueno i Fiama a 'L'illa de les temptacions'
Álex Bueno i Fiama van participar junts a la primera edició de 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Ho fa públic en un comunicat 

Álex Bueno és una persona molt activa a les xarxes socials i fins i tot ha arribat a preocupar als seus seguidors quan ha estat dos dies sense fer publicacions. És per això que s'ha vist obligat a fer un comunicat per explicar com es troba actualment.  

Tal com ha informat 'La Nueva España', l'exconcursant ha explicat el motiu de la seva absència: «Ja sabeu que no estic en el meu millor moment i necessitava allunyar-me del món. Quan alguna cosa m'aclapara, m'agrada estar en el meu món i desconnectar de tot».

De la mateixa manera, ha afegit: «Donar-vos les gràcies pels missatges tan bonics que he rebut aquests dies, de veritat, i bé, la cosa segueix una mica igual, però he carregat les piles i torno més fort que mai». A més, assegura que és necessari «desconnectar per després tornar a connectar amb nosaltres mateixos. Analitzar, entendre, encertar i continuar (...) Potser no ho dic, però em fa mal i m'importa».

L'evolució de l'estat anímic d'Álex

El fet d'haver-se quedat sense parella i, a més, veure a Fiama tenint una relació amb una altra persona a la televisió, està acabant amb Álex Bueno. No obstant això, està intentant sobreviure i per aquest motiu fa publicacions a les xarxes socials amb l'objectiu de conscienciar-se i animar-se. Així doncs, destaquen frases com la següent: «No permetis que les teves ferides et converteixin en algú que no ets».

També hi ha bones notícies

Encara que està tenint problemes personals, no tot és negatiu en la vida d'Álex Bueno. Així, ha tornat a recuperar el protagonisme a les xarxes socials i a 'La Isla de las Tentaciones'.

De la mateixa manera, no podem deixar passar per alt que s'ha obert un compte a la xarxa social OnlyFans; una xarxa social de contingut eròtic on està aconseguint guanyar molts diners compartint imatges d''alt voltatge'. És més, fins i tot ha arribat a reconèixer que li estan oferint una gran quantitat de diners a canvi de satisfer als seus seguidors.