L'exclusiva de Miguel Frigenti sobre Kiko Matamoros el deixa enfonsat

Kiko Matamoros acaba desencaixat després de conèixer el misteri del seu tatuatge d'amor amb Marta López

'Sálvame' no deixa de sorprendre la seva audiència cada dia i, per això, els seus fidels espectadors han fet que acumuli ja 12 anys a la graella de Telecinco liderant sempre la franja de la tarda. Aquest passat dilluns, el col·laborador Miguel Frigenti no estava convocat per treballar, però durant la presentació del programa, aquest va tallar Carlota Corredera per anunciar alguna cosa molt forta. Aquesta notícia versava sobre un tertulià del programa i un afí d'aquest: Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López.

Després d'uns minuts de tensa espera, el col·laborador de Telecinco va arribar a les instal·lacions de Mediaset i va entrar al plató per parlar de la 'bomba' que tenia entre mans. La notícia radicava en un tatuatge que el tertulià comparteix amb la influencer. Suposadament, es tractava de les coordenades d''Oh My Club', la discoteca madrilenya on es van veure per primera vegada.

Malgrat semblar un tema lleuger, la realitat és que aquest assumpte enfonsaria en segons Kiko Matamoros i la seva parella, ja que segons el jove col·laborador, el seu tatuatge i el de la seva núvia no quadrava amb les coordenades del local de copes de la capital d'Espanya.

Miguel Frigenti destapa l'engany sofert per Kiko Matamoros

Sense pensar-s'ho dues vegades, Miguel Frigenti va acabar confessant l'error de les coordenades del tatuatge del seu company i la núvia d'aquest. El cas és que la ubicació del local 'Oh my club' té unes coordenades diferents de les que estan gravades en el seu braç i així ho explicava en directe.

«Quan veig les coordenades, jo m'empipo perquè a la fila de sota posa E i és veritat que Espanya està a l'oest. Llavors, no pot ser que la Comunitat de Madrid posi 'est'. Vaig parlar amb diversos experts i em van dir que aquestes coordenades no són les d''Oh my club' », assegurava davant la sorpresa de tots els presents.

«És una ciutat molt famosa pels seus clubs d'intercanvi de parelles»

L'intrèpid periodista del cor ha estat investigant en els últims dies tot aquest assumpte tan misteriós i, a més de dir-li a Kiko que aquestes coordenades no eren les correctes, ha tret a la llum el lloc veritable al qual pertanyen.

«Em porten a la Yverdon-les-Brais, a Suïssa. M'he posat a investigar i és una ciutat molt famosa pels seus clubs d'intercanvi de parelles». Al seu torn, Frigenti ha mostrat la imatge de l'esmentat lloc a 'Google Maps', que casualment correspon amb una tanca de la ciutat suïssa .

Les explicacions del col·laborador després de ser estafat pel seu tatuador

Davant d'aquesta surrealista resolució del misteriós cas del tatuatge, l'ex de Makoke ha estat molt clar: «Jo al tatuador li vaig dir 'busca'm les coordenades d'aquesta direcció' i ja està, jo no vaig anar a buscar-les», explicava el tertulià, que estava més contrariat pel tatuatge de la seva núvia que pel que s'havia fet ell. «Estic fotut. Ara mateix, l'únic que se m'acut és anar-me'n amb la Marta a Suïssa».

«M'ho canviaré, no m'ho trauré. Però és una putada», va confessar. «El tatuador era amic meu, era. Emprendré accions legals contra el tatuador, una denúncia per estafa. A més, és un dany moral, un dany a l'honor terrible», va sentenciar. Veurem com es pren Marta López l'engany que li han fet a la seva parella i si decideixen treure-se'l per, d'una vegada per totes, tatuar-se'l bé i tenir el definitiu homenatge d'amor entre tots dos.


Comentaris

envia el comentari