Muntatge de Ginés Corregüela i la seva exdona

L'exdona de Ginés Corregüela perd la paciència i confirma els rumors

Ginés Corregüela es troba entre les cordes

Ginés Corregüela continua bregant amb les polèmiques que han marcat la seva participació en 'Supervivientes'. Mentre 'el rei dels entrepans' es manté ferm a reivindicar la seva relació amb Yaiza, la seva exdona està decidida a desemmascarar-lo.

Les darreres declaracions de l'exconcursant de 'Supervivientes' afirmant que la seva filla està sent «manipulada» pel seu representant han fet saltar Isabel. L'andalusa ha pres la paraula al seu compte d'Instagram disposada a defensar Míriam i revelar la verdadera cara de Ginés.

Ginés Corregüela desemmascarat per la seva exdona

Ginés Corregüela no pensa cedir davant de les pressions de la seva família i no ha dubtat a l'hora de reptar-los a la televisió. Amb el suport de Yaiza, tots dos s'han unit per defensar-se dels atacs d'Isabel, Míriam i Laura acusant-les de «pujar al carro».

El retrobament al 'Deluxe' el darrer divendres 19 de maig va ser un exemple clar de com estan les coses entre l'exparella. Míriam es nega a veure el seu pare mentre aquest assegura que ha intentat posar-s'hi en contacte. Davant la seva negativa, està convençut que és Marina, la seva representant, qui estableix els temps per treure més profit de la situació. Cosa que ha fet reaccionar la seva exdona aclarint els motius que té la seva filla de no voler parlar amb Ginés.

«Em sembla surrealista que digui que la meva filla està manipulada per Marina, que és una gran dona», deia en un vídeo publicat a Instagram. Sense perdre les formes, i mostrant-se en tot moment tranquil·la, Isabel li ha dit al seu exmarit que «està superequivocat» i li ha fet una recomanació: «Hauria de centrar-se en els sentiments que té la seva filla i en com s'ha portat tota la vida amb ella».

L'andalusa manté que la relació entre pare i filla no ha estat mai bona i per això ara Míriam ha marcat distància. «Coneixent-la com la coneix, sap que no es pot manipular», prosseguia. Isabel està segura que és l'actitud de Ginés allò que l'està separant de Míriam i també de Laura. Per no parlar de la seva fama com a 'tiktoker' que s'ha vist greument danyada per com està gestionant-ho tot.

Ginés Corregüela i l'origen de la mala relació amb Míriam

L'exdona de Ginés opina que qui està sent manipulat és ell per persones que té al seu voltant que només l'estan perjudicant. Està convençuda que ningú ha enverinat Míriam en contra del seu pare i l'assenyala com a l'únic culpable.

«Ginés, a veure si comences a pensar en com de malament ho estàs fent i com ho has fet abans a la teva vida», assenyalava. De les seves paraules se'n desprèn que fa temps que la relació entre pare i filla no és bona. 

Muntatge de Ginés i Miriam Corregüela
Segons Isabel, fa temps que entre pare i filla hi ha la mala relació. | Catalunya Diari

De fet, Míriam al Deluxe ja va deixar palès com era Ginés com a pare destacant la seva actitud freda i distant. Una actitud que s'ha vist augmentada després del seu pas per 'Supervivientes' i després de la relació amb Yaiza. Tant és així que va arribar a desafiar la seva família en ple directe afirmant que «com més lluiteu, més fort em fareu». Unes paraules que van deixar tots sorpresos i que mostra l'abast que està tenint la polèmica amb la família.

Ginés no està disposat a reconèixer el seu grau de culpabilitat i molt menys que no ha estat a l'altura com a pare, com així deixa caure la seva exdona. «Mirar les accions passades per trobar-li una explicació encertada», sentenciava Isabel. De moment, Míriam continua sense estar preparada per parlar amb Ginés i aquest no pensa moure ni un dit per solucionar les coses.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!