Muntatge de Fidel Albiac i Antonio David Flores

Fidel Albiac, assenyalat per allò que va fer per enfonsar Antonio David Flores

«Fidel Albiac va fer la carrera de Dret només per enfonsar Antonio David»

Fidel Albiac torna a estar una vegada més al punt de mira. Amador Mohedano ha acabat d'explotar contra el marit de Rocío Carrasco.

La figura d'Albiac sempre ha estat molt qüestionada, sobretot perquè molts l'acusen de ser la mà negra que maneja els fils darrere de Rociíto. De fet, el clan dels Mohedano l'assenyala com el principal responsable del distanciament que Rocío ha tingut amb la família i els seus fills. 

A més, no és la primera vegada que parlen de l'infern que Rocío i David Flores van poder viure al costat de la seva mare i per culpa de Fidel. També hauria estat l'advocat qui s'ha encarregat de tot allò relacionat amb la docusèrie i de gestionar tots els diners que han pogut guanyar gràcies a aquesta.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel ha estat el gran suport de Rocío Carrasco. | Europa Press

Així, justament quan semblava que ja hi havia certa treva, Amador Mohedano ha tornat a la càrrega contra Fidel de la pitjor manera. El germà de Rocío Jurado insisteix en la manipulació que Albiac exerceix sobre la seva neboda i la resta de persones que l'envolten. D'aquesta manera, ha aprofitat la seva presència a YouTube al canal de Cadena JuanjoVlog per amollar una nova bomba.

Fidel Albiac, acusat del pitjor per allò que li va fer a Antonio David

«Són molts els que el cataloguen com una persona rancorosa, que va fer la carrera de Dret només per enfonsar Antonio David», insinuava el 'youtuber' contra el marit de Rociíto. D'aquesta manera, asseguren que Fidel es va fer advocat amb l'únic objectiu d'acabar d'enfonsar Antonio David, amb qui des de fa anys manté una guerra constant als tribunals. «Per posar demandes sense parar, i que la sèrie de Rocío Carrasco en realitat era per enfonsar els enemics», afegia implacable.

Fidel Albiac
Fidel Albiac, qüestionat novament | GTRES

Aleshores, l'ex de Rosa Benito responia: «Aquest Fidel, o ser de llum, com així l'anomeneu, convenç la gent amb molta facilitat perquè la seva mare l'ha parit així. Amb una manera que té d'aprofitar-se de les coses, i continuar aquesta línia, que no és cap altra que la popularitat, ser famós i tot això», sentenciava.

«Fidel no és que sigui rancorós, és que li falta la metralleta. L'actitud d'ell és a veure amb qui es pot ficar, com treure draps bruts, i això és el que hi ha. A mi el que m'interessa és el cor que tingui, i té un cor podrit per permetre tantes coses», concloïa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!