Muntatge amb una fota de Belén Esteban sorpresa i d'una persona anònima

Màxima sorpresa amb 'Sálvame' en veure qui és la nova col·laboradora estrella

'Sálvame' estrena col·laboradora quan queden 25 dies pel final

'Sálvame' no deixa de sorprendre la seva audiència malgrat que ja es troben a la recta final. Queden només 25 dies perquè el programa desaparegui de les nostres pantalles i diguem adeu a una era, però ells continuen disposats a donar guerra.

De fet, així ho demostra la gran sorpresa que s'han endut els espectadors aquesta tarda en descobrir qui serà la nova col·laboradora que han fitxat 'in extremis'. Es tracta ni més ni menys que de la mateixa Yaiza Martín, cosa que també ha indignat als espectadors.

Sens dubte, és una prova més que la parella de Ginés s'ha convertit en la nova estrella de Telecincoi pensa aprofitar al màxim l'oportunitat.

«Teniu Yaiza de col·laboradora? Ja el que faltava», s'han lamentat els usuaris a les xarxes socials. «Segur, però segur que participarà també a la 'SFW'. Ho veig».

«Yaiza de col·laboradora? Està asseguda allà, quina fantasia! Normal, ha aixecat audiències», han opinat altres.

Tot i això, en el seu primer dia estrenant la cadira del programa, la canària també ha hagut d'enfrontar-se a forts retrets per part dels seus companys.

De fet, Adela González acabava explotant contra Yaiza després de mostrar-se molt evasiva pel que fa al seu suposat embaràs.

'Sálvame' estrena col·laboradora quan falten pocs dies pel seu final

«Jo vaig anar quan vaig sortir de l'illa al doctor i em diu: Yaiza, no et preocupis perquè totes han patit un retard per alimentació i tu més per la situació d'estrès i nervis», s'explicava ella.

Tot i això, ningú entén que fins ara no s'hagi fet un test d'embaràs. «Et dic una cosa, Yaiza, les embarassades el primer que fan és prendre medicació com àcid fòlic per al benestar del nen», li retreia la presentadora. «Per això em sembla una imprudència que si hi ha la possibilitat que ho estiguis no t'hi estiguis tractant», li advertia.

Imatge amb l'anunci de Yaiza a 'Viernes Deluxe'
Yaiza Martín, la gran estrella de 'Sálvame' | MEDIASET

Davant d'això, la parella de Ginés insistia que «el doctor em va dir que m'esperés als 2 mesos». «No estem preocupats per cap resultat», assegurava. «Esteu vosaltres més preocupats que jo».

«Però estàs embarassada o no?», li insistien pressionant-la. «Tu t'has fet una prova en privat i ens estàs prenent el pèl a tots? És que no respons», sentenciava força molesta Adela.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De moment, i davant de la negativa de Yaiza, el dubte continua estant a l'aire. Tant que molts sospiten que pugui estar preparant alguna exclusiva amb la seva parella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!